10 najkrajších vianočných prianí od našich zákazníkov

Vianoce sa blížia míľovými krokmi. Vzduchom sa vznáša sladká vôňa vanilky, z rádií znejú ľúbostné tóny vianočných kolied a ulice svietia všetkými farbami. Prichádzajú sviatky pokoja a mieru a tiež doba, kedy sa stretávame so svojimi blízkymi, alebo posielame vianočné priania ako spomienku.

 

Doba, kedy na Štedrý večer neprestali mobilné telefóny v záplave vianočných SMS pípať, je už snáď za nami. Oveľa originálnejší spôsob zaslania vianočného priania je pribaliť ho k vianočnej kytici . A to hneď z dvoch dôvodov, za prvé vianočná kytica vykúzli sviatočnú atmosféru nielen pri štedrovečernej večery. A za druhé želanie poslané v kytici sa nestratí medzi inými vianočnými pohľadnicami.

Vtipné vianočné prianie, alebo originálne vianočné texty sa vryjú do pamäti a vy si môžete byť istí, že ste poslali radosť a vytvorili nezabudnuteľný zážitok. Rovnako ako naši zákazníci, ktorí poslali kyticu s vianočným prianím napísaným od srdca a s láskavým humorom. Vybrali sme pre vás 10 najkrajších vianočných prianí, ktorá podľa nás prinesú tú pravú vianočnú pohodu.

 

"Vianočný čas nastáva, kadekto naň nadáva. My Vám ale prajeme, pohodu ako v Betleheme. Krásne Vianoce."

"Vianoce sú zase tu, otec s kaprom nevie si rady, koláče v rúre voňajú krásne a to je koniec tejto vianočnej básne. Pohodové Vianoce praje celá rodinka."

"Neplánuj nič na dnešok, vyzdvihne Ťa Ježiško. Písala som do neba nech Ťa tiež privedie. Chcem pod stromčekom namiesto darov každého z mojich kamarátov."

"Vianoce sú prima čas, hoci stresuje každý z nás. Pod stromček prajem plno pohody, radosti a lásky."

"Za oknom sype sa snehová nádielka, záclony prevonia aníz a vanilka. Vianočné koledy spievajú anjeli, už sú tu Vianoce, šťastné a veselé."

"Miláčik, za oknami sniežik padá, dúfam, že rovnako ako pred rokom aj dnes ma máš rada. Ja pod stromčekom chcem len Teba a Tvoje oči modré ako nebo. Krásne Vianoce."

"Babička, prajeme nádherné Vianoce plné pohody a zdravíčka. Už sa tešíme, až sa na Nový rok znovu stretneme. Do tej doby sa pokús nezjesť nám všetky koláče! Pekné Vianoce želajú vnúčatká."

"Oheň v krbe ticho praská, v našich srdciach pokoj a láska. Z oblohy sa sype sneh, vločky tancujú v závejoch. Čarovné Vianoce a šťastný Nový rok."

"Babička a dedko, pohodu pri stromčeku, kapra bez kostí, more radosti želajú synovia a dcéry."

"Prajem lásku, šťastie, nehu, nech sa Ti splní každučký sen. Priania Tí posielam na vločke snehu, nech krásny je Tvoj Štedrý deň!"