15 najlepších želaní ku Dňu matiek 2020

Priania a básničky ku Dňu matiek 2020

 

kytice-pre-mamičku-deň-matiek-2020-2.jpg (92 KB) Máte vybraný darček, alebo kvety pre mamičku ku Dňu matiek, ale máte pocit, že to stále nie je ono a niečo tomu chýba? Jednoduchým riešením je pripojiť k darčeku alebo kyticu originálne prianie alebo básničky ku Dňu matiek. Neviete kde začať a chýba inšpirácia? Potom ste tu správne.

To, čo mamičky naozaj dokáže potešiť, sú úprimné slová od srdca. A aby si mamičky dokázali uchovať slová naveky, nie je nič jednoduchšie ako vytvoriť pekné želanie ku Dňu matiek.

Láskavej starostlivosti, vľúdne slová a vrelá náruč mamičiek si zaslúži aspoň raz za rok poďakovanie. V dobách minulých, povojnových, bol Deň matiek odkladaní do pozadia na úkor Medzinárodného dňa žien .

Tie doby už pominuli a Deň matiek sa ako Významný deň vrátil do našich kalendárov a diárov. A my to vítame, pretože svoje mamičky máme radi a radi ich aj potešíme buď vyrobeným darčekom, alebo kyticou s originálnym odkazom .

Mohlo by vás zaujímať: Kedy je deň matiek 2020

Básnička pre mamičku ku Dňu matiek ako od Seiferta

Nemusíte mať práve básnické črevo Jaroslava Seiferta, aby ste mamičku dokázali potešiť. Niekedy sa skrátka inšpirácie na želanie pre mamičku ku Dňu matiek nie a nie dostaviť. Možno sa vám vybaví obraz zo školských rokov, kedy stojíte pred tabuľou a ako kolovrátok recitujete básničku ku Dňu matiek. Spomínate si na ten pocit, ale slová básničky pre mamičku sú v nenávratne.

Potom je na rade nájsť vhodnú inšpiráciu. Preto sme pre vás pripravili výber tých najkrajších prianí ku Dňu matiek, ktoré posielali naši zákazníci spoločne s kyticou svojim mamičkám .

Pripravte si vreckovky na slzy dojatia, ceruzku a papier a nechajte sa inšpirovať!

Prianie ku Dňu matiek

Naša milá mamička, prijmi od nás túto kytičku za starosti a strasti, ktoré s nami máš. Prajeme Ti hlavne zdravie a úsmev na tvári. Ďakujeme Ti, mamička, za všetko čo nám v živote dávaš. Krásny Deň matiek.

Najdrahšia mamička, želám všetko najlepšie ku Dňu matiek! Zo srdca Ti ďakujem za všetku Tvoju lásku, starostlivosť a nehu, ktorú mi dávaš. Mám Ťa rada nadovšetko na svete.

Nezáleží na tom, koľko ti je rokov, Tvoje objatie je pre mňa stále tým nejvrelejším a najbezpečnejším miestom na zemi! Krásny Deň matiek mojej najmilovanejšej mamičke!

Pre mamičku ku Dňu matiek za to, ako sa o mňa starala a stará. Si skvelá žena a môj veľký vzor, mami.

Pre milovanú mamičku ku Dňu matiek. Veľmi si vážim to, čo pre nás robíš a ako všetko zvládaš. Mám Ťa veľmi rád.

Viem, mamička, to vždy so mnou myslíš dobre. Na to prídem často až po určitej dobe. Si jediná na svete, mám Ťa rada, ďakujem za to, že si ma vychovala. Pekný Deň matiek.

Usmievaš sa, aj keď si smutná. Robíš všetko, aj keď si unavená. Poskytuješ nám pohodlie, aj keď ho sama nemáš. Si tu pre nás, aj keď si chorá. Nádherný Deň matiek.

V tomto jedinom dni chcem Ti dať 365 vďaky! Všetko najlepšie ku Dňu matiek, mamička.

Básničky ku Dňu matiek

Maminečko moja milá, tebe som sa narodila. Ty máš ma a ja mám teba, si moje slnko, ja tvoje nebo. Krásny Deň matiek, maminečko.

Najkrajšie okamihy detstva som zažila s Tebou. Vždy si ma zahŕňala láskou a nehou. Ďakujem Ti za všetko, čo si pre mňa urobila. Prajem Ti ten najkrajší Deň matiek.

Posielam Ti prianie s ružami, pretože si tá najlepšia mamička na zemi. Krásny Deň mamičiek.

Tiež sa Vám niekedy zdalo, že Vám dáva život málo? Spomeňte si na mamičku, na jej nežný hlas, sladké pohladenie! Nad tieto spomienky nič krajšieho nie je. Krásny Deň matiek, mami!

Už je to tak, mami, nie som malá, trvalo dlho, než si ma vychovala. Preto by som Ti dnes rada za všetko poďakovala. Krásny Deň matiek.

V brušku si ma nosila, v kočíku ma vozila. Pamätáš prvý zúbok? Natlčené kolienko? Pri všetkom si vždy bola, moja sladká mamička. Ďakujem za Tvoju lásku a želám krásny Deň mamičiek.