2.diel: kamenný obchod versus online kvetinárstvo

Je nákup kvetov online riskantné? Oplatí sa nakupovať kvety v kamennom obchode? Druhá časť nášho seriálu na tému Kamenný obchod vs. online kvetinárstvo sa zameriame na tie najpodstatnejšie rozdiely.

Kedy má kvetinárstvo otvorené

Nájsť nonstop kvetinárstva, hlavne v menších mestách, môže byť problém. Aj vo veľkých mestách sa stáva, že sa z práce proste skôr nedostanete a do kvetinárstva utekáte s krížikom po funuse. Všetky pekné kvety sú rozobrané alebo stojíte dlhý front s ďalšími oneskorenci. Napriek tomu, ak potrebujete kvety na poslednú chvíľu a do zajtra to nepočká, je kamenný obchod s kvetinami lepšia voľba.

Pokiaľ na nákup kvetov neponáhľate, dajte si čas a porozhliadnite sa v online obchode s kvetinami. Nikto na vás nebude pri výbere kvetín tlačiť, nebude vás zdržovať žiadna fronta a nakupovať kvety môžete pokojne aj v noci az druhej strany zemegule. Takýto komfort vám môže ponúknuť jedine online kvetinárstvo ako je to naše .

Doprava kvetín alebo pohodlie nadovšetko

Výhodou online kvetinárstva je, že do kamenného obchodu vlastne vôbec nemusíte. Získavate tým tak nielen pohodlie a čas na úplne iné činnosti, než behanie od kvetinárstva do kvetinárstva. Ďalšou nesmiernou výhodou je, že kyticu pre oslávenca nemusíte nikde vyzdvihovať, ba ani byť pri jej odovzdavaní, ak nemôžete.

Väčšina online kvetinárstiev ponúka rozvoz kvetín . Rýchlosť doručenia, kvalita rozvozu kvetín a úroveň odovzdanie kvetov sa eshop od eshopu líšia. Každý kladie dôraz na niečo iné. Doručenie kvetín je praktické aj v prípade, kedy chcete darovať naozaj veľkú kyticu . Takáto kytica 100 ruží môže byť aj pekne ťažká záležitosť. Prečo sa s kyticou ťahať MHD alebo sa otravovať s vyzdvihnutím v kvetinárstve?

PREJSŤ NA: Kamenný obchod vs. online kvetinárstva, 1. diel