97% spokojných zákazníkov! Overené na Heureka.cz

Kto sa bojí, nesmie na Heuréka. My si ale za našou službou stojíme, preto tiež vyzývame zákazníkov ku spätnému hodnotenia a recenziám. A to nám teraz prinieslo Zlatý certifikát.

Heureka.cz je najväčšie nákupné radcu a porovnávač cien na českom internete. Snaží sa zákazníkovi uľahčiť nákupy na internete a ten na oplátku prispieva užitočnými recenziami, ktoré sú k dispozícii ostatným užívateľom. Prečo sa ale u ostatných online kvetinárstvo mnohých recenzií nedočkáte?

Venovanie u kytice Florea.cz

Riskantná kategórie rezaných kvetov

S rezanými kvetmi je ťažká práca, lebo na tom, ako dlho vydrží, nesie veľký podiel ako ich predajcu, tak ich príjemcu. Ak to úplne preženieme, môže sa stať, že online kvetinárstva doručí nádhernú čerstvú kvetinu a zákazník ju zabudne dať do vázy. Taká je aspoň najčastejšou výhovorka e-shopov s rezanými kvetmi, prečo nenechajú svoje služby recenzovať.

Lenže dôvody bývajú väčšinou jednoduchšie. Väčšina online kvetinárstvo funguje tak, že objednávku prepošle do nasmlouvaného kvetinárstva vo vašom meste. A tam sa môže stať, že to, čo si zákazník objednal, nie je práve na sklade. A tak sa jeho vysnívaná kytica ruží nahradí kytice karafiátov. Takto obdarovaný zákazník samozrejme nemôže byť spokojný, a dal by to veľmi rýchlo najavo.

My doručujeme presne to čo si od nás objednáte - sami si kvety nakupujeme a prevážame do centrálneho skladu. Vždy vieme, čo pre vás budeme mať k dispozícii. Na Florea.cz si navyše kupujete tie najčerstvejšie kvety možné, v čase vašej objednávky dosť možno ešte rastú u pestovateľov v skleníku. My ich potom počas jedného dňa dovezieme z Holandska do Českej republiky, kytice uviažeme a už druhý deň ich máte na stole . Preto sme si istí, že budete spokojní.

Zlatý certifikát na Heureka.cz

K aprílu 2021 sme tak jediné online kvetinárstvo, ktoré sa na slovenskom internete môže pýšiť Zlatým certifikátom. Ten potvrdzuje, že sme počas 3 mesiacov mali viac ako 97% spokojných zákazníkov. Hodnotilo nás pritom viac ako 5 000 overených užívateľov, čo už je podľa nás slušný vzorku, ktorý oceňuje našu usilovnú prácu.

>>> Ktoré ruže vydrží najdlhšie? <<<

Balenie kytice Florea.cz

Nebojíme sa recenzií ani reklamácií

Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Aj preto sme zaviedli možnosť reklamovať kvety do 48 hodín, hoci nám zákon nič také neukladá. Stojíme sa za kvalitou našich rezaných kvetov a vieme, že ak si u nás zákazník prvýkrát objednáva kyticu 100 ruží, chce mať garanciu, že bude spokojný.

S našimi zákazníkmi na Heureka.cz aj na našej zákazníckej linke pravidelne komunikujeme a ich rady si berieme k srdcu. Vieme, že vždy je čo zlepšovať.

Ak sa aj vy chcete stať jedným z mnohých spokojných zákazníkov Florea.cz, nie je nič jednoduchšie ako objednať si u nás kyticu a nechať ju doručiť jedným z našich milých kuriérov. Kytica rozvážame po celej Českej republike našimi chladenými dodávkami a robíme radosť stovkám žien a mužov každý deň.

>>> Kytica trsových ruží <<<

>>> Kvetinové krabičky <<<

>>> Kytica 100 ruží <<<