Ako na Florea vznikajú aukčnej kytice

Nie všetko, čo nájdete v aukcii musí byť nutne staré, rozbité, opotrebované alebo neužitočné. Práve naše aukcie sú výnimka. Nájdete v nich len svieže, čerstvé kúsky, ktorými môžete odmeniť seba alebo potešiť svojich blízkych. A ako také aukčné kytice vznikajú a prečo vôbec?

Mixy kvetov, ktoré nevymyslíte

Častokrát sa v našom kvetinárstve stretávame s názorom, že kytice v aukciách nie sú čerstvé alebo že sú to kusy, ktoré nikto nechcel. Aká je ale pravda? Kytice do aukcií sú nielen čerstvé, ale dokonca je o ne taký záujem, že to v aukciách pekne žije - vďaka vám. A teraz ako taká aukčná kytica vzniká.

Pretože je v našom sklade desiatky druhov kvetín , má naša floristka prakticky nevyčerpateľné možnosti kvetinových kombinácií. Cieľom je dať dohromady také kombinácie kvetov, ktoré by zákazníci nevymysleli a ponúknuť im tak niečo navyše. Takto uviazané kytice sú vlastne unikátne - vzniknú len pre aukciu.

A tak sa floristka chodí deň čo deň hrať do skladu a vymýšľa pre vás nové kytice do aukcií. Často je to len o fantázii, pocite alebo aktuálnej nálade, ale aj o inšpirácii načerpanej z kvetinových magazínov. Akonáhle je hotovo a novo vymyslená kytica je uviazaná, nastáva otázka: no ano, a čo teraz s ňou?

Prečo ponúkame nové kytice do aukcií

Kým kytice, ktoré už máme na eshope, sú len virtuálne a kvety odpočívajú v "chlaďáku", táto kytica už je uviazaná doslova na cestu. Dať ju späť do chladiaku už nepomôže a keby mala stáť vo vedierku až do doby, než si ju niekto objedná, už nebude celkom čerstvá, čo je ale naša priorita.

Ponúknuť ju v aukcii a hneď na druhý deň doručiť výhercovi je najlepšie riešenie. Kvalita kytice je totožná s kvalitou kytíc z nášho internetového kvetinárstva, takže rozhodne nemôže byť reč o nekvalitných kvetoch alebo "Nepodarkoch". Naopak aukčné kytice sú unikátne kytice, ktoré vzniknú len raz a na eshopu sa väčšinou nikdy neobjavia.

Druhý spôsob, ako sa kytice môže dostať do aukcie je situácia, keď vymýšľame nové kytice pre eshop .