Ako napísať prianie k narodeninám?

Ku každej narodeninovej kytici patrí narodeninový odkaz. Ako napísať prianie k narodeninám, aby bolo od srdca a obdarovaného potešilo rovnako tak, ako kytica nebo iný darček? Máme pár preverených tipov.

Ako napísať prianie k narodeninám?

Najlepšia rada je jednoduchá: napíšte prianie k narodeninám sami a od srdca. Nehľadajte univerzálne básničky na internete, nekopírujte cudzie prianie. To väčšinou nefunguje. Spomeňte si radšej na milovanú osobu, pozrite sa na jej fotku a napíšte, čo cítite.

Narodeninové želania a farebné ruže

Čo napísať do priania, keď chýba inšpirácia

Že vás nič nenapadá? Začnite milým oslovením, pridajte spoločnú historku alebo poďakovanie, napíšte, ako dlho sa poznáte, alebo čo na dotyčnej žene, či mužovi máte radi a čo blízkej osobe prajete do ďalších rokov. 

Prianie k narodeninám nemusí byť dlhé. Stačí 1 až 5 viet. Dôležité je, aby bolo napísané z lásky, a aby boli vety myslené od srdca. Výsledné prianie môže vyzerať nejak takto.

Prianie k narodeninám pre kamarátku

  • Milá Anetka, dnes spolu oslavujeme už Tvoje 30. narodeniny. Z toho 20 rokov ako najlepšie kamarátky. Zo srdca dúfam, že budeme kamarátky i za ďalších 30 rokov. Mám Ťa veľmi rada. Tvoja Milena ❤

Prianie k narodeninám pre mamičku

  • Milá mamička, dnes oslavuješ svoje 70. narodeniny. Ďakujem Ti za to, že si mi po celú dobu bola skvelou mamou a teraz si najlepšia babička už 2 vnúčat. Do ďalších rokov Ti prajem najmä zdravie a pohodu. Karol s rodinou

Prianie k narodeninám pre manželku

  • Miláčik, dnes máš krásne 37. narodeniny. Darujem Ti 37 Tvojich obľúbených ružových ruží. Dúfam, že Ti urobia radosť. Milujem Ťa navždy. Tvoj maznáčik ❤

Prianie k narodeninám pre kolegyňu v práci

  • Iveta, z celého srdca Ti prajeme k Tvojim dnešným narodeninám veľa lásky, zdravia a šťastia. Sme radi, že Ťa máme v tíme. Pracuje sa s Tebou skvelo každý deň :-) Tvoji kolegovia a kolegyne z 1. poschodia

Pozrite sa tiež na desiatky ďalších pekných prianí k narodeninám.

Ako napísať narodeninové prianie?

Dievčatá zo zákazníckej linky (ne)pomôžu

Asi už ste pochopili, ako to myslíme, že? Najlepšie prianie k narodeninám je od srdca. Pokiaľ to teda len trochu ide, najlepšie urobíte, keď prianie napíšete sami. 

Chápeme ale, že každý vie niečo iné a nie každý je talent na písanie. Na našej zákazníckej linke to s vami môžu naše kolegyne prebrať, ani ony ale asi neprídu s niečím iným, než čo bolo povedané vyššie. Vždy totiž radíme to isté: napíšte to od srdca. Je lepšie napísať len Všetko najlepšie k narodeninám alebo Mám Ťa veľmi rád, než kopírovať cudzie básničky, ktoré sa pre danú osobu svojím obsahom vôbec nehodia. Na druhú stranu, inšpirovať sa niektorým už hotovým prianím nie je nič zlého. 

Okrem výberu odkazu vám môžeme pomôcť pripomenúť dôležité udalosti vašich blízkych. Jednoducho si vytvorte Florář, pridajte do nej narodeniny, sviatky a iné udalosti a my sa postaráme o všetko ostatné – 5 dní a 2 dni vopred vám tento výnimočný deň pripomenieme a ponúkneme aj kyticu na doručenie. 

Pošlite milovanej osobe krásnu kyticu ruží, pridajte milý odkaz a uvidíte, že bude v siedmom nebi.