Ako poďakovať? Tipy na ďakovné odkazy

Poďakovanie vo forme krásne kytice je gesto, ktoré vždy poteší. Predovšetkým  ženám, ktorým takéto činy prirodzene lichotia. Čerstvými kvetinami tak neurazíte ani pani doktorku, ktorá sa o vás skvele starala, ani susedku, ktorá vám postrážila deti. Aby darovanie kytice nepôsobilo sucho a neosobne, odkaz ku kytici celé gesto krásne oživí.

Ako poďakovať originálnym spôsobom? Prečo darovať kyticu ruží ? Nielen na takéto otázky vám určite odpovie ďalší výber odkazov, ktoré sú ako dojemné a láskyplné, tak veselé a vtipné.

Priania pre najlepšiu kamarátku aj poďakovanie za spoluprácu

Nie je nad to mať chápavú účtovníčku, starostlivú matku i ochotného predavača. Niekedy máme pocit, že by sme im mali platiť zlatom. Ale ono úplne stačí poslať im ako poďakovanie kyticu s odkazom.

  • Vážená pani Č., kytičkou by som Vám chcela poďakovať za Vaše skvelé rokovanie, za Váš profesionálny prístup k zákazníkovi. Kiež by bolo viac takýchto ľudí. Veľmi pekne ďakujem.
  • Pre najlepšiu potencionálnu svokru;) Týmto Ti chcem znova poďakovať, že sa o mňa staráš a za starosti čo so mnou máš .. ĎAKUJEM !! Mám ťa rada, MAMINKO: - *
  • Má drahá Terezka, týmto by som Ti chcela poďakovať za Tvoje verné priateľstvo a neustále pohľady a darčeky. Prajem Ti krásnu jar! Posielam pusu a pozdrav z Pardubíc :-)
  • Ďakujem za pomoc a príhovor! Veľmi si to vážim! Snáď budem mať možnosť poďakovať aj osobne .... PS, nový záhradník na Kozlu :-)
  • Teta, moc Ti ďakujeme za organizáciu a prípravu zlatej svadby. Bez Teba by to nebolo tak krásne a kto vie, či by to vôbec bolo :) Veľmi si to vážime a ďakujeme!

Darček pre neho učiteľku aj rozlúčka s kolegyňou

Posledný deň v práci sa nezaobíde bez spomínania a lúčenia sa. Nechajte odchádzajúcej kolegyni doručiť kvety s odkazom. Kytica čerstvých kvetov ju bude niekoľko dní tešiť v novej v práci, zatiaľ čo kartička s odkazom od vás jej zostane ako milá spomienka na dobrý kolektív. Rovnako tak je to aj s pani učiteľkou. Staňte sa pre ňu nezabudnuteľným žiakom a pošlite jej obriu kyticu .

  • Ďakujeme Ti za všetko. Prajeme veľa úspechov v novej práci a nezabudni, že tak dobré kolegyne už nikde nenájdeš :)
  • Pre najviac tolerantnú a najlepšiu učiteľku, ktorá nás naučila, že sa štrúdľa necukruje a čistý vývar nekoreňte mletým čiernym korením. Ďakujeme za všetko 2.B
  • Touto cestou ešte raz ďakujeme za požičanie chaty - veľmi sme si to všetci 4 užili, bola to pre nás dovolenka roka! Mávame z Kaňovice!
  • Ďakujeme za dane. PS: Pre dievčatá z kanclu, že sú od tajného ctiteľa.

Ako vidíte, za každú kyticou sa schováva krásny a dojemný príbeh - váš príbeh! Aj keď kytica raz zvädne, odkaz na kartičke zostane navždy a preto sa oplatí ho napísať a nechať doručiť spolu s kyticou. Už len vybrať kvety alebo rovno kyticu ruží !