Ako sa ospravedlňuje pravý gentleman? Vždy s kvetinou

Že muž niekedy niečo vykoná s tým počíta každá žena. S čím by mal zase počítať každý muž je fakt, že by sa mal vedieť ospravedlniť a polepšiť sa. Ako sa ospravedlniť žene ako pravý gentleman s tým vám radi poradíme. Kvetina je samozrejmosť!

Teraz ale ktorú kvetinu?

Reč kvetov má pre ospravedlnenie hneď niekoľko kvetov , ktoré by sa vám mohli hodiť.

Medzi tie základné patria biele a krémové ruže, ktoré hovoria: Ak som ti ublížil, hlboko sa ospravedlňujem.

Počet ruží do kytice ,záleží už len na vás - a tiež na tom ako veľmi sa žena hnevá a na vašich finančných možnostiach. Ak vás žena zbytočne podozrieva z nevery, primiešajte do kytice bielych ruží pár ružových.

Tie zase hovoria: Som oddaný len Tebe a žiadnej inej. Alebo ruže modré, ktoré sú symbolom zbytočného žiarlenie medzi partnermi.

A keď nie ruže?

Ak sú pre vás ruže gýč alebo ich nemá žena rada, vaše možnosti tým nekončia. Kvetov, ktoré hovoria prepáč, je veľa. Kytica pivoniek je vhodná pre tých, ktorí sa chcú ospravedlniť za svoje správanie.

Kytica slnečníc potom pre tých, ktorí si uvedomujú, aké vzácne puto svojím správaním pretrhli. Kytice tulipánov hovoria: Bez Teba sa cítim osamelo. Odpusť mi. Alebo môžete poslať chryzantémy . Tie biele hovoria: Čokoľvek Tí hovorím je čistá pravda.

Ako sa ospravedlniť, keď už máte vybrané kvety

Najlepší spôsob ako sa ospravedlniť, a z ktorého dýcha najväčšia úprimnosť, je osobné ospravedlnenie s kvetinou v ruke.

Niekedy ale skrátka osobné ospravedlnenie nie je možné, napríklad keď nás dotyčná / ý nechce vidieť alebo bývajú ďaleko. Potom už zostáva len poslať kyticu s ospravedlňujúcim odkazom .

Ale ani to nie je vôbec zlý spôsob ako sa ospravedlniť. Ak jej pošlete kvety do práce, bude vaše džentlmenské gesto všetkým na očiach, čo dokazuje, že prijímate svoju chybu ako chlap a verejne sa k nej priznáte;)