Bellarosa - pestovateľ ekvádorských ruží

Jedinečné prírodné podmienky pre pestovanie prémiových ruží

Farma Bellarosa je situovaná v Tabacundu, jednu hodinu severne od hlavného mesta Ekvádoru - Quita, v provincii Pichincha. Vo 3.000 metroch nad morom je priaznivá klíma, ideálne slnečné podmienky a úrodná sopečná pôda. Tieto výnimočné prírodné podmienky sú ideálne pre produkciu ruží prémiovej kvality. Najvyššií ekvádorský vulkán Caymbe (5.790) poskytuje zdroj krištáľovo čistej vody z ľadovca na vrchole hory.

Ochrana životného prostredia a dobrých pracovných podmienok

Bellarosa nedbá iba na prvotriednu kvalitu svojich ruží, ale aj na príjemné pracovné prostredie pre svojich zamestnancov. Tí majú zaistenú výživnú stravu, lekársku a dentálnu starostlivosť pre seba a svoje rodiny a pediatrickú starostlivosť pre deti do 6 rokov zdarma. Okrem iného farma podporuje aj najlepších študentov zo základných škôl, tak aby mohli vo svojom štúdiu pokračovať až na vysokú školu.

Certifikát Aliancia dažďových pralesov potvrdzuje dlhodobú snahu farmy o zlepšenie pracovných a životných podmienok svojich zamestnancov, avšak zároveň aj dodržiavanie pracovných postupov, ktoré kladú dôraz na ochranu životného prostredia napr. Minimálne použitie agrochemikálií, zodpovedné hospodárenie s vodou, pôdou a ďalšími prírodnými zdrojmi, ochrana lokálnych druhov rastlín a zvierat.

Prémiové ruže

O fascinujúcej kráse a kvalite veľkokvetých ekvádorských ruží sa môžete presvedčiť sami. Od tejto farmy na našom e-shope Florea.cz nájdete najmä nasledovné druhy: Sexy Red, Freedom, Cherry O, Alba, Hot Merengue, Moody Blues či Iguazu.

Bellarosa je tiež jedným z dodávateľov, od ktorého Florea.cz dováža extra dlhé ruže. Ak chcete niekoho ohromiť krásnou ružou, tak červené ruže s dĺžkou 120 - 140 cm, vám k tomu určite pomôžu. Pri správnej starostlivosti vám vydrží až 3 týždne.

Vyberte si z aktuálnej ponuky ekvádorských ruží .