Čerstvé kvety Florea - najkratšou cestou od pestovateľa až do vázy

Práve ste Klikla objednávku kytica ruží. Len čo opadne ranná rosa, záhradník na kvetinové plantáži vyberá tie najkrajšie kvety. Starostlivo nastrihne ruže na dlhých stonkách. Opatrne je zabalí a odovzdá do chladiaceho vozňa Florea.

V centrále zručný florista uviaže nádhernou kvetinovou väzbu, ku ktorej pridá vaše priania k sviatku. Elegantný kuriér potom z vozidla Florea odovzdá v požadovaný čas kyticu vašej najdrahšie, ktorá prekvapene číta odkaz s prianím. Kuriér sa ukloní a odchádza rozvážať radosť do ďalšieho domova.

kvetinová farma

Aj tak môže vyzerať cesta kvety zo záhonu až do vázy. Pre nás vo Florea je totiž dôležitá čerstvosť, kvalita a perfektné služby. Hľadáme pre kvety tú najkratšiu cestu, preto využívame vlastnú dopravu, bez sprostredkovateľov a prepravných spoločností. Na našich stránkach nájdete iba tie kvety, ktoré pre vás práve vykvitli. Tak sa dostanú čo najrýchlejšie až k tým, ktoré chcete potešiť.

Cesta kvetín z farmy priamo k vám

V okamihu, keď kvety objednávate, obvykle ešte rastú na farme. Florea najčastejšie nakupuje čerstvé kvety priamo pri pestovateľov alebo na holandskej burze. Potom je vlastnými chladiacimi automobilmi dováža do centrály.

Skúsený personál vytvorí väzbu podľa vašich predstáv, a potom kytice putuje v bezpečí chladiaceho boxu do jedného z našich rozvozových centier, ktorá máme v Košiciach, Brne, Jihlave, Prahe a Plzni. Tam je pripravená naša flotila špeciálne vybavených chladiacich vozov, ktorými je doručujú vyškolenie kuriéri priamo k vám. A to naozaj kamkoľvek v Českej republike.

Prečo používame vlastnú dopravu?

Kvety sú krehké. Krása potrebuje špeciálne zaobchádzanie. Pri doprave čerstvých kvetov bežnými spoločnosťami sa ľahko poškodí, polámu, alebo zvädnú, vystavené chladu alebo prílišnému teplu. Ak si objednáte kvety spolu s potravinami, priamo trpia pri kontakte s ovocím alebo zeleninou. Pár nádychov etylénu a kvety smutne klopí hlavy.

Preto venujeme preprave špeciálnu pozornosť. Dopravu čerstvých kvetov z farmy (alebo z letiska) až k vám domov zabezpečujeme sami, vlastnými vozidlami. Po celú dobu dbáme na to, aby kvety boli správne uložené a mali príjemnú teplotu. Naše chladiace vozy v zime kvety zahrievajú a v lete je ochladzujú. Pritom dbáme na to, aby nezažili teplotný šok pri odovzdaní. Teplotný rozdiel voči okoliu je vždy max. 10 - 13 ° C. Kvety potom pri správnej starostlivosti vo váze vydržia svieže a krásne aj niekoľko týždňov.

Povedzte to kvetinou

Florea nepredáva iba krásu kvetov. Predáva zážitok, radosť, emócie. Odovzdáva ponuky na sobáš, prianie k narodeninám aj úprimné ospravedlnenia. Preto sú naši sympatickí kuriéri špeciálne vyškolení a elegantne oblečení.

Kuriéri sú svedkami dojatie, plače aj radosti. Vie potešiť správne volenými slovami a mlčať, keď je to vhodné. Nikdy neprezradí tajomného darcu, ak to sami nechcete!

Kytice na cesty

Kedy kytice dorazí? Sledujte kuriéra prstom po mape

Kým obdarovaný ešte nič netuší, vy môžete na mape sledovať cestu kvetín. Každý kuriér má špeciálne číslo, podľa ktorého spoznáte, kde sa práve nachádza. Jeho číslo nájdete v potvrdzovacie SMS. Po doručení dostanete správu, že kytice bola v poriadku odovzdaná.

Čas doručenia vám oznámime deň vopred prostredníctvom SMS. Jednu vec nevieme, a to objednávky v rovnaký deň. Je to preto, že vždy objednávame čerstvé kvety. Ak vám čas doručenia nevyhovuje, môžete sa pokúsiť dohovoriť s kuriérom. Ponúkame ale aj prémiovú službu Doručenie na minútu presne . Kuriér dorazí na miesto s predstihom niekoľkých minút, počká v aute a vo zvolený okamih odovzdá krásne prekvapenie.

Za doručenie ručíme!

Ak chcete vedieť, či sme zákazku splnili na 100%, môžeme vám vopred zaslať fotografiu uviazané kvety. A to naozaj tej, ktorú ste si objednali, a ktorú budeme doručovať.

Ak potrebujete poradiť alebo máte akúkoľvek otázku, môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu . To platí aj v prípade reklamácie. Vďaka vlastnej doprave vám za celý proces doručenie ručíme.