Diel 1 .: Tipy na kvetinové darčeky

Pripravili sme pre vás trojdielny miniseriál na tému kvetinové darčeky, ktoré u nás na Florea nájdete a komu nimi zaručene urobíte radosť. Čím iným by sme mohli začať, než tým, na čo sme špecialisti: rezanými ružami .

Luxusné ruže : špeciálny darček pre výnimočné ženy

Chcete partnerku požiadať o ruku? Alebo chcete odmeniť mamičku za to, že tu pre vás vždy bola a stále je? Podčiarknuť výnimočnosť osoby alebo konkrétneho momentu skvele vie práve luxusná ruža.

Majú nádherné farby a veľké kvety, nad ktorými skutočná milovníčka kvetín zostane v nemom úžase a možno vyroní aj nejakú tú slzičku dojatia. Takéto ruže sa totiž nedostávajú len tak.

Farbené ruže : farebná oslava radosti zo života

Ako darček k narodeninám pre vašu sestru? Jasná vec. Farbené ruže pôsobí slávnostne a hravo, okrem tých čiernych teda :) Ale ak sa rozhodnete pre tie modré, poviete nimi: Sestrička, vážim si Ťa.

Taký je totiž význam modrých ruží podľa reči kvetov. A je jedno, koľko vašej sestre je. Nech je sestre 20 alebo 50, na modrej ruži ako darčeku na znamenie sesterské lásky je vhodný čas vždy.

Špeciálne ruže : pre deti i dospelákov

Malú princeznú určite poteší, ak dostane ružovú ružičku so srdiečkom uprostred kvetu a posypanú perličkami. Taký darček je roztomilý a deťom, hlavne dievčatkám, sa bude veľmi páčiť.

Špeciálne ruže urobia radosť aj dospelákom, napríklad ako darček pre kamarátku na diéte. Ak bonboniéru v tomto ťažkom období neocení, môže sa nasýtiť pohľadom na čokoládové ruže.

Trsové ruže : radosť pre všedný deň

Ak hľadáte len nejakú drobnosť, malý darček pre radosť, ktorým by ste niekomu spríjemnili deň, možno poteší malá kytička trsových ruží do vázy . Aj v malom počte z nich máte pocit, že ich máte veľa.

Ružičky ako sú tieto sú neskutočným životabudičmi v náročnej práci. Vďaka drobný kvietkom pôsobia milo a priateľsky. Ak sa o ne bude obdarovaná dobre starať, môžu jej pozitívnou energiou nabíjať až dva týždne.

Stačí sa o ne dobre starať .