Diel 2 .: Tipy na kvetinové darčeky

Pripravili sme pre vás trojdielny miniseriál na tému kvetinové darčeky, ktoré u nás na Florea nájdete a komu nimi zaručene urobíte radosť. Zapátrali sme v našom internetovom kvetinárstve a vybrali obľúbené kytice z čerstvých ruží a ďalších kvetín, ktorými urobíte radosť ako mamičke, tak partnerke alebo kolegyni.

Trojfarebná kytica ruží

Darček pre ženu ako vyšitý! Základom takejto kytice sú vo väčšine prípadov krémové alebo biele ruže, ktoré dopĺňajú dve podobné farby, napr. Fialová s ružovou, ružová s červenou alebo žltá s oranžovou. Záleží na tom, pre akú príležitosť kyticu hľadáte.

Medzi partnermi je takto farebná kytica, obľúbený darček k výročiu. Svetlé farby sa odporúčajú pre mladšie ženy. Nie je ale vylúčené takú kyticu darovať ako darček manželke k perlovej svadbe. Bude sa veľa páčiť romantičkám a kreatívnym dušiam.

Kytica z bielych a červených ruží

Klasika nad klasiky, ktorá symbolizuje večnú a nehynúcu lásku. Páni, ak vás nenapadá žiadny romantický darček pre priateľku a nechcete ju odbiť len voucherom v obálke, môžete pripojiť kyticu.

Počet ruží záleží len na vás. Môže zodpovedať dĺžke vzťahu alebo inému dôležitému číslo. A nebojte sa ani párneho počtu ruží do kytice. Je to pravidlo staré ako sám čas a už pomaly, ale iste zaniká. Okrem červenej a bielej môžete vybrať napríklad krémovú a červenú, alebo krémovú a ružovú alebo bielu a ružovú.

Miešaná kytica bez ruží

Odtrhnite svoju fantáziu z reťaze a stvorte kyticu, ktorú ešte nikto nikdy nevidel. Ako? Vezmite z každého druhu kvetiny trochu, hrajte sa s farbami a pokojne môžete vynechať aj dekoračnú zeleň.

Takto bohato miešaná kytica sa skvele hodí ako blahoželanie, nielen k sviatku alebo k narodeninám, ale napríklad aj ako darček za úspešne ukončené štúdium alebo ako poďakovanie za niečo pekné.

Páčiť sa bude kreatívnym ženám, ale aj tým, ktoré rady objavujú nové a nepoznané a tým, ktoré skrátka nepodľahli kráse ruží.

Kytice modrých alebo iných farbených ruží

Predtým obávaná farba ruží, ktorá si získala srdcia mnohých žien. Ešte aby nie, keď modré ružesymbolom úcty a obdivu. Ktorá žena by nechcela, aby jej práve to hovoril muž cez kvety? Modrá kytica sa tak ponúka ako darček pre ženu vášho srdca.

Nemusí to byť ale nutne len partnerka, pokojne aj mamička alebo babička alebo aj pani učiteľka. Veď aj k tým môžeme vzhliadať ako k silným ženám, ktoré si náš obdiv a našu úctu zaslúžia.

Kvetinová krabička z ruží alebo z iných kvetov

Trochu iná kytice kvetov. Určite na ňu hoďte očkom, ak hľadáte originálny kvetinový darček a medzi klasickými kyticami si nedokážete vybrať. Existujú mraky kombinácii kvetinových krabičiek a ak tú svoju medzi nimi nenájdete, spojte sa s našou floristkou.

Výhodou kvetinovej krabičky je, že nepotrebujete vázu. Je tiež skladnejšie a ľahšie sa prenáša. Naviac je nesmierne fotogenická! Ako bonus, pre praktické dievčatá, ju môže obdarovaná použiť napríklad ako úschovňu na makeup alebo náušnice, až kvety odkvitnú.