Diel 3 .: Tipy na kvetinové darčeky

Tretí a zároveň záverečný diel našej trilógie na tému kvetinové darčeky je tu. Čo sme pre vás a vašich blízkych ešte našli? Náš výber patrí medzi menšie darčeky, ktoré veľa nestoja, ale radosť z nich iste urobíte každému milovníkovi čerstvých kvetov.

Kytica čerstvých kvetov v papieri

Menšie kytice rezaných kvetov sme vybavili eko kabátikom. Nie je to snáď preto, že by sme chceli šetriť. Len im to v ňom viac pristane :)

Tieto kytice viažeme zo všetkých možných farieb a druhov chryzantém . Keď je práve sezóna, tak sa môžete tešiť na kytice tulipánov , hyacintov , narcisov , iskerníky a ďalších kvetín.

Kytice z týchto kvetov sú v menšom počte, takže ich radšej darujete len tak pre radosť, k sviatku alebo ako poďakovanie, prípadne môže taká kytica doplniť hlavný darček k narodeninám. Príjemne poteší aj cena za taký darček - od 6,00 euro vyššie.

Kytica slnečníc pre slnečný deň

Za 6,00 - 8,00 euro sa dá nájsť darček, ktorý poteší nielen všetkých slniečkárov :) Ale teraz vážne. Kytica slnečníc je skvelý liek na zlú náladu.

Spomeňte si, keď cestujete autom a prechádzate okolo poľa plného slnečníc. Ten pohľad vás proste hreje.

A ešte jeden dobrý dôvod, prečo niekomu darovať kyticu slnečníc. Podľa reči kvetov darovanou slnečnicou hovoríte: Som Ti oddaný. Som na Teba hrdý. Uvedomujem si, aké vzácne puto medzi nami je. Takže darček pre kamarátku alebo svoju lásku máte pravdepodobne vybraný.

Mix kvetín alebo zisti, čo sa ti páči

Občas u nás v online kvetinárstve môžete naraziť na kyticu alebo kvetinové mixy z jedného druhu kvetiny, pričom čo kvet to iná farba, tvar či veľkosť.

Nebojte, nie sú to zvyšky, ktoré nám zostali na sklade. Tieto kvety sú čerstvé a rovnako kvalitné.

Takto k nám pricestovali už od pestovateľa a skrátka sú ideálne pre tých, ktorí si nechcú lámať hlavu s tým, ako kombinovať kvety.

A prečo neskúsiť trochu tej krásy z každej farby kvetu? Aspoň si obdarovaná v takomto výbere nájde tú svoju.