Diel prvý: Ako si vybrať internetové kvetinárstvo

Chystáte sa nakupovať kvetiny online úplne prvýkrát a neviete, podľa čoho sa pri výbere internetového kvetinárstva rozhodovať? Pripravili sme si pre vás trojdielneho sprievodcu" Ako správne vybrať online kvetinárstvo", ktoré vám poradí, čo vás má pred prvým nákupom kvetín online zaujímať.

A dnes rovno začneme dopravou a doručovaním kvetín - najdôležitejšie informácií pri nákupe kvetín online, ktoré paradoxne vždy vyberáte až na konci objednávkového formuláru. Tak sa na ňu poďme pozrieť ako na prvú :)

Kam online kvetinárstvo doručuje a za koľko?

Doručuje vami vybrané internetové kvetinárstvo po celej SR? To je skvelá správa. Ale tým informovanosť o doručovaní kvetov nemala skončiť.

Zaujímajte sa najskôr o cenu za dopravu kvetín.

Predsa nechcete po pol hodine nakupovania kvetín zistiť, že za doručenie kytice pre mamičku zaplatíte neúmernú cenu.

Nájdite si také online kvetinárstvo, kde je cena za rozvoz kvetín priehľadná a pre vaše mesto ľahko zistiteľná.

Čas doručovanie kvetín - express nie je vždy výhra

Expresné doručenie kvetov - to je (niekedy) niečo za niečo. Zistite si podmienky expres rozvozu kvetín a položte si nasledujúce otázky: O koľko drahšie to bude? Odkiaľ online kvetinárstva berie kvety?

Možno vás výsledky vášho "pátranie" prekvapia. Cena expresného doručenie kvetov môže stáť rovnako ako lístok na vlak. To už si rovno môžete urobiť výlet a odovzdať kyticu osobne;)

Druhým úskalím môže byť, ak kvety nepatria online kvetinárstvu. U takejto služby občas firmy berú kde sa dá - tzn. v kvetinárstve, ktoré je najbližšie miestu doručenia.

Lenže v kamennej predajni mohli ležať mnoho dní a zajtra kvôli takým kvetinám budete mať len oči pre plač.

Možno sa oplatí vybrať kvetinárstva, ktoré viac dbá na to, aké kvety vám ponúka, než na to, ako rýchlo ich doručuje.

V koho réžii je rozvoz kvetín

Zaujímajte sa, akým spôsobom budú kvety doručované. Bude kvety doručovať kuriér z online kvetinárstva alebo cudzia kuriérska služba? Ak využijete rozvoz kvetín na krátku vzdialenosť, kuriérska služba sa určite oplatí.

Pre dlhšie vzdialenosti, napr. Z Prahy do Zlína už je lepšie, ak online kvetinárstvo disponuje vlastnými vozidlami. Kvety sú oveľa citlivejší tovaru a potrebujú, aby podmienky v aute pre nich boli čo najlepšie prispôsobené - ako teplotne, tak kapacitne.

Predsa nechcete poslať kyticu, na ktorú sa počas cesty prevalia krabice s knihami. Alebo ešte horšie: aby kvety kvôli vysokej teplote v aute uvädli. Len ťažko sa potom taká starosť reklamuje a hocikedy ani nie je jasné, či reklamáciu uplatniť u online kvetinárstva alebo u kuriérskej služby.

Ako to máme v našom online kvetinárstvo

Náš rozvoz kvetín je spoľahlivý, priehľadný a profesionálny. Cenu za dopravu kvetín si ľahko zapamätáte: do všetkých miest a dediniek v SR za jednotnú cenu 125 Sk alebo zadarmo (pri objednávke kvetín nad 1 500 Sk). Žiadnu ďalšiu ale nehľadajte.

Síce nedoručume kvety expres, ale "len" do druhého dňa, za to sa môžete tešiť na skutočne čerstvé a voňavé kvety . Vďaka vlastnému skladu máme čerstvosť a kvalitu kvetín pod kontrolou a presne vieme, čo vám ponúkame.

Rozvoz kvetín je v našej réžii. Máme vlastné, špeciálne upravená autá s chladením a vykurovaním, kde sú objednávky rozmiestnené tak, aby pri doručovaní kvetov nedošlo k ich poškodeniu. Podmienky sú maximálne prispôsobené kvetinám.

Navyše: Rozvoz kvetín môžete sledovať online , vďaka tomu máte doručovanie kvetín pod kontrolou a ľahko zistíte, kde sa práve kuriér s vašou kyticou pohybuje.