Diel tretí: Ako si vybrať internetové kvetinárstvo

Teraz už máte prehľad doručovania kvetov a viete, na čo sa pri výbere a nákupe kvetín online zamerať. Už nám zostáva len jediná dôležitá téma: služby zákazníkom v online kvetinárstve. Tie by totiž nemali začínať a končiť uviazaním a odoslaním kytice v darčekovom balení. Čo všetko vám môže ešte online kvetinárstvo ponúknuť?

Hviezdnu zákaznícku podporu

Pretože tou by nemali byť len usmievavé slečny na telefóne, ale hlavne ochotní a znalí ľudia, ktorí tu pre vás budú po celú dobu výberu a nákupu. Nahovoriť vám po telefóne, že je najlepšie vybrať tú najdrahšiu a najväčšiu kyticu vie každý. Vybrať kyticu , ktorú skutočne chcete a bude zodpovedať účelu a povahe obdarovaného, to je umenie.

Ak potrebujete poradiť s výberom (a máte čas si obvolať online kvetinárstvo), nechajte si poradiť po telefóne od niekoľkých z nich a podľa pocitu alebo najprijateľnejšej cenovej ponuky za podobný produkt rozhodnite o "víťazovi".

Ľudské reklamačné podmienky kvetín

Ako ešte vám môže hviezdna podpora zachrániť "život"? Bude tu pre vás aj po doručení kvetín .

Nie je totiž horšia situácia, keď budú obdarovanému doručené kvety v zlom stave alebo do druhého dňa zvädnú.

V takom prípade by vám mala byť zákaznícka podpora oporou a nemala by sa od vzniknutej situácie dištancovať slovami: kvety možno reklamovať len pri odovzdaní a na neskoršie reklamácie neberieme ohľad.

Pretože nie vždy je to pravda a niekedy za vzniknutú škodu môžu pestovatelia alebo online kvetinárstva. O možnostiach reklamovanie kvetov sa vždy dozviete na každom e-shopu s kvetinami.

Informácie o starostlivosti o rezané kvety

Aj na obaloch potravín máte napísané v akých podmienkach máte potraviny skladovať. Prečo by ste túto informáciu nemali získať aj u rezaných kvetov?

Správne a poctivé online kvetinárstva vám odporučia (buď na webe alebo pri odovzdaní kytice), ako sa starať o ich o rezané kvety, aby ste sa z nich radovali čo najdlhšie. Je to tiež určitá ochrana pre predajcov a spotrebiteľov pri prípadnej reklamácii.

Doplnky pre rezané kvety

Krásna kytica ruží môže byť radosť i starosť. Ak ku kytici nedostanete výživu , ktorá uľahčí štart rezaným kvetom vo váze, nezostane vám nič iné, než bežať do najbližšieho kvetinárstva. Ona tá výživa nie je len tak pre nič za nič a má na životnosť kvetov a kvalitu vody vo váze veľký vplyv.

Ako to máme v našom online kvetinárstvo

Naša zákaznícka podpora je skutočne neskutočná :) Dokážu poradiť s výberom s ohľadom na vaše potreby a dosť dobre sa vyznajú. V prípade reklamácie sa snažia nájsť čo najlepšie možné riešenie - zákazník je pre nás najdôležitejší. Reklamáciu kvetín u nich môžete uplatniť dokonca do 48 hodín od doručenia kytice.

Na Florea blogu sa v našom seriáli Ako udržať svoje kvety dlhšie čerstvé dozviete všetky odporúčania, tipy a triky, ktorá vám pomôžu. Stručnejšiu verziu dostanete vždy vo forme kartičky spolu s kyticou a samozrejme výživu pre rezané kvety k tomu a zadarmo.

Snáď ste vďaka nášmu seriálu Ako správne vybrať online kvetinárstvo získali potrebné informácie a nakúpiť kvetiny online pre vás bude radosť nielen na prvýkrát, ale zakaždým.