Doručenie kvetín máme pod kontrolou my aj vy

Kytice nie je taška s nákupom a jej odovzdanie jednoducho nemôže prebiehať "len tak". Práve preto venujeme veľkú starostlivosť nielen výberu našich kvetín, ale aj našich kuriérov. O času doručenia i ceste kuriéra máte vždy perfektný prehľad

Vďaka interaktívnej mape na našom webe môžete ľahko sledovať jeho cestu k šťastnému obdarovanému a viete, kedy máte očakávať ďakovný telefonát.

Online kvetinárstvo, ktoré myslia na všetko

Naši kuriéri sú profesionálmi vo svojom odbore. Veľmi ľahko odhadnú, či odovzdávajú kyticu z lásky, či kyticu ospravedlňujúcu alebo smútočné a okamžite tomu prispôsobí svoje správanie. Kvety pred odovzdaním starostlivo skontrolujú, aby ste mali istotu, že je všetko presne tak, ako ste si to naplánovali.

Rozvoz kvetín má na starosti vždy len kuriér, ktorý je čisto oblečený a vie, čo sa sluší a patrí. Chápe, že kytice je vo väčšine prípadov prekvapenie, a preto ani pri kontrolnom hovore s vašou milou, či sa práve nachádza na cieľovej adrese, nič neprezradí. Zároveň dbáme na jeho spoľahlivosť a vodičské umenie, aby bola kytice doručená v čase, ktorý sme vám sľúbili.

Odovzdanie čerstvých kvetov kuriérom

Rozvoz kvetín vo sľúbenom čase

Plánovaný čas doručenia kytice vám príde predchádzajúci večer formou SMS správy s číslom kuriéra. Na našom webe môžete druhý deň sledovať pohyb nášho špeciálneho chladiaceho vozidla , a tak viete, kde sa kvetina v danú chvíľu nachádza. O odovzdaní kytice vás budeme formou SMS správy informovať len pár minút po jej úspešnom doručení.

Ak je pre vás zásadný odovzdať kvetinu v konkrétny čas, umožňujeme objednať si u nás dodanie kvetín na minútu presne . V takomto prípade čaká kuriér za rohom už 30 minút pred odovzdaním, aby sa nemohlo stať, že by sa čo i len o minútu oneskoril. A vy sa o odovzdanie opäť dozviete pomocou SMS.

Vždy čerstvé kvety, ktoré vydržia

Kvety dodávame nielen včas a elegantne, ale tiež vo výbornej kondícii. Pomáhajú nám v tom špeciálne vozne, ktoré udržujú teplotu, ktorá je pre kvety ideálne. Vďaka tomu sme schopní doručiť každú ružu aj do tej najmenšej dedinky v Česku. Takto starať sa ruža potom vydrží vo váze nádherná pokojne 3 týždne .

Florea.cz je zaručene jediné online kvetinárstvo, ktoré má pod kontrolou cestu kvety zo záhonu až do ženskej náručia. Sme v spojení s pestovateľmi, do Česka si kvetiny vozíme sami, naše zručných floristka je na vaše želanie úväzu a našu sympatickí kuriéri s úsmevom odovzdajú. Preto vieme, že vám odovzdávame zdravú a nádhernú kyticu vo fantastickej forme.

Vyskúšajte nás!

Kytica ruží

Kvetinové krabičky

Kvety za výhodnú cenu