Doručenie kvetín na minútu presne aneb keď načasovanie hrá úlohu

Nezastaví nás dopravná zápcha, nehoda, ani apokalypsa. Florea.cz doručí kyticu na minútu presne.

Budeme na mieste práve v momente, kedy ju požiadate o ruku, keď vyjde z dverí, keď príde na chatu alebo vstúpi do kancelárie. Doručenie kvetín na minútu presne je prémiová služba rozvozu kvetov pre chvíle, kedy je správne načasovanie zásadný.

doruceni_kvetiny.jpg (565 KB)

Na minútu presne? Naozaj?

Naozaj. Presvedčili sme sa, že sú v živote situácie, keď čas hrá zásadnú úlohu. A preto u nás v depe čakajú usmievaví kuriéri s dokonale zriadenými švajčiarskymi hodinkami.

Na miesto určenia, ktoré môže byť doslova kdekoľvek v Českej republike, dorazí s perfektne uviazanú kvetinou pre istotu už o pol hodiny skôr. Vďaka tomu je nemôže zaskočiť ani dopravná situácia, ani nepriazeň počasia.

Na odovzdanie kuriéri vyčkávajú nepozorovane v našej modernej klimatizovanej dodávke a v objednaný čas, na minútu presne, odovzdávajú sa širokým úsmevom vami objednanú, čerstvú a nádhernú kyticu.

Donášku kvetov na minútu presne si môžete objednať kamkoľvek. Ak máme byť o 14:07 na Snezce, budeme tam.

cena služby

Aby sme zaručili, že dodržíme stanovený čas doručenia, potrebujeme naň vyčleniť špeciálneho kuriéra. Aj preto dokážeme týmto spôsobom obslúžiť zatiaľ iba 15 zákazníkov denne.

K cene kytice pripočítame za službu doručenia na minútu presne cenu 650 Sk. Doručenie môžete sledovať v reálnom čase v našom GPS systému . V momente, kedy bude kytice odovzdaná, budete navyše informovaní formou SMS. Pokračovanie príbehu už je potom na vás.

Ako objednať kvetinu online a doručenie na čas

Kvetinu objednáte na Florea.cz deň vopred, najneskôr do 17:00. Vzhľadom na obmedzený počet objednávok s doručením na minútu presne sa ale oplatí myslieť dopredu a nenechávať objednávku na poslednú chvíľu.

Špeciálne požiadavky a detaily môžete prebrať s milou slečnou z našej zákazníckej podpory , aby bolo všetko do detailu perfektné. Či už sa jedná o kyticu ruží, svadobné kvety, farebný kyticu alebo smútočné kyticu, všetko s vami naplánujeme tak, aby bol odkaz, kvetiny aj emócie doručené tak, ako by ste to urobili vy sami.

vyber_kytice.jpg (263 KB)