Isinya - 35 hektárov ruží v Keni

Isinya Roses je kenská farma špecializujúca sa výhradne na ruže so sídlom v malebnom regióne Rift Valley, a to priamo v malom a pokojnom meste Kintengela. Táto spoločnosť vznikla v roku 2001 a od tej doby prekvitá a neustále realizuje svoju víziu stať sa africkým lídrom vo vývoze kvalitných ruží.

Za svojím súčasným úspechom vidí Isinya niekoľko faktorov: nekompromisné profesionálne štandardy, spoľahlivosť, dôveru zákazníkov a celkový prístup pri prevádzkovaní a vedení farmy. Náročná klientela počas posledného desaťročia pomohla firme k zlepšeniu a inovácii nových produktov pri využití najnovších technológií a lokálnych skúsenosti.

Ruže z farmy Isinya Roses sú dovážané do mnohých vzdialených kútov sveta, najmä do: Európy, Austrálie, Japonska, USA a do krajín Blízkeho východu.

Farma sa rozkladá na 35 hektároch vo vzdialenosti 55km od Nairobi, hlavného mesta Kene, v oblasti Isinya v provincii Rift Valley. Jeden hektár z celej plochy farmy je venovaný propagácii, skúšobniam, priestorom, kde sa kvety balia a ubytovniam pre zamestnancov. Zvyšnú časť farmy pokrývajú skleníky, zaplnenej ružami.

Isinya miestu prírodu iba nevyužíva, ale zapája sa aktívne do starostlivosti o ekosystémy a okolie. Keňa, známa celému svetu svoju krásou, nie je iba fauna, ale aj flóra. Firma Isinya je hrdá na to, že už dokázala vypestovať viac ako 15.000 stromov, ktoré sa stali domovy pre rôzne druhy vtáčikov.
Ktoré druhy ruží dováža Florea.cz z tejto farmy? Jednokveté ruže Fancy Curioso, Bella Rose či Sudoku. A trsové ruže Fireworks, Flashing a Snowflake.

Navštívte webové stránky firmy Isinya Roses .