Keď je doručovanie kvetín akčné povolanie

Nakupovať kvety online? Hračka. Rozvážať kvety kuriérom? Niekedy úloha hodná superhrdinu! Svoje o tom vedia naši kuriéri, ktorí denne nasadzujú svoje životy, nielen na cestách, aby vám doručili kyticu do ruky - bezpečne a včas. Samozrejme, trochu preháňame, nie je ale pochýb o tom, že práca kuriéra vo Florea je jedno veľké dobrodružstvo.

"Jano? Kto je ten chlap?"

Občas nie je načasovanie doručenie kvetov úplne ideálne. Trebárs keď kuriéra nikto nečaká. To je potom prekvapená nielen obdarovaná, ale aj jej partner, ktorý zamení nášho kuriéra za milenca s kyticou za dverami.

"Jano? Kto je ten chlap?" Po tejto otázke by možno niektorí kuriéri nechali kyticu za dverami a vzali nohy na plecia. Naši kuriéri ale rieši aj takéto situácie s úsmevom na tvári.

A možno práve preto každé podobné odovzdanie kvetín končí dobre. Hlavne keď sa zistí, že nášho rozvozu kvetín využila kamarátka obdarovanej a nie milenec či tajný ctiteľ.

Pozor, zlý pes ...

... malo by visieť na všetkých dverách a plotoch, za ktorými číha štvornohý strážca. Keď to tak ale nie je, môže sa dovoz kvetov zmeniť vo veľmi napínavý závod.

Taký čas, za ktorý dobehne kuriér späť k autu, by mu závidel aj Usain Bolt. Ak už nie je cesty späť a útek nie je najlepším riešením, situáciu zachráni už len mobilný telefón.

Ak teda pes nešteká tak hlasno, že prehluší aj telefonát s adresátom. Pretože sú ale naši kuriéri v rozvozu kvetín najlepší, všetky online objednané kvety doručí, či už im v tom bráni buldoček, alebo doberman.

"Len tie párky na odlákanie pozornosti by sme mohli dostať do výbavy," posťažujú si občas kuriéri.

Kvetiny online, problémy offline

Kiež by offline svet bol rovnako tak ľahký, ako objednávanie kvetov online. Keď kuriérom v rozvoze kvetín nebráni ani Azorek, ani žiarlivý partner, je mnoho ďalších nepriateľov, ktorým naši kuriéri čelia. Trebárs prírodný živel. Že máme zatiaľ na konte 0 odfúknutých a 0 premočených kytíc je znamením toho, že naši kuriéri chráni Vaše kvety doslova vlastným telom :)

Horšie sú ale živly cestné. O tom už vie svoje aj jeden z našich kuriérov. K práci kuriéra takéto veci ale skrátka patria. Veď bez nich by bolo doručovanie kvetín pekná uspávačka :)

Váš cieľ je vľavo alebo keď kuriér vezie kvety inam

No áno, ale čo keď tam nie je? Posledný, ale nemenej zákerný súper každého nášho kuriéra často býva jeho pomocník: navigácia. Nástroj, ktorý má uľahčiť rozvoz kvetín, kuriérov občas pekne skúša zo zemepisu. Pokiaľ má byť vľavo malý rodinný domček, ale na jeho mieste je len vysoký strom alebo rozľahlý rybník, nejedného kuriéra chytí panika, či je vôbec v správnom meste.

Ak je spomínaný domček až za rozľahlým rybníkom a k domčeku nevedie cesta, ani to nie je pre poslíčkov prekážkou. Veď ako sa hovorí: "Kde je vôľa, tam je aj cesta." A vôľa našich kuriérov, doviezť kvetiny až do cieľa, je skutočne silná :)