Kvety do kancelárie, ktoré vám spríjemnia týždeň

Čerstvé kvety majú tú schopnosť, že aj to najviac ponuré miesto dokážu prebudiť k životu. Preto je ich prítomnosť v kancelárii toľko žiaduca. Bohužiaľ, nie všade to tak je a kvety v kvetináči majú navrch. Prečo ale dať prednosť čerstvým kvetinám a ktorým konkrétne?

Čerstvé kvety versus kvety v kvetináči v kancelárii

Jasnou výhodou je cena. Investície do kvetov v kvetináči sa odmenia dlhodobou životnosťou a nenáročnou starostlivosťou. Bohužiaľ, väčšina firiem má podobný "vkus" a tak čo firma, to dosť podobné zloženie kvetín. Palmy, Dracena a fikus kam sa pozriete. Nikde žiadne vázy s kvetmi.

Pritom práve čerstvé rezané kvety majú veľkú moc nad našou náladou. Čerstvé rezané kvety vôňajú a hrajú všetkými farbami.

Hlavne vnesú do vášho pracovného života pestrosť, keď si dáte do kancelárie čo týždeň iné kvety! Ako vedľajší efekt je to, že rezané kvety v kancelárii stmeľuje kolektív.

Stačí, keď ich nimi raz obdarujete kolegyňu a ona ďalší týždeň zase vás.

Ktoré čerstvé kvety sú do kancelárie ideálne?

Tulipány

Prepukla za oknami vašej kancelárie jar, ale u vás v kanclu to vyzerá skôr ako v príbytku ľadovej kráľovnej? S tým sa hrávo poradia tulipány . V období jari ich bude v kvetinárstve dostatok. Životnosť rezaných tulipánov je pri správnej starostlivosti týždeň, ale to vôbec nie je na škodu. Tulipány hýria toľkých krásnymi farbami, že čo týždeň môžete mať inak veselú kanceláriu.

Amarylis

Že nemáte čas vyberať kvetiny online alebo pre nich behať do kvetinárstva každý týždeň? Tak práve pre vás je amarylis ideálna kvetina do kancelárie. Pri správnej starostlivosti sa vám odmení niekoľkotýždňovou prítomnosťou. Veľké kvety, hlavne ak "pôjdete" do červených nakazí kanceláriu eleganciou a vznešenosťou.

Frézie

Ďalšia voňavá kvetina, ktorá rovnako ako tulipány vie naladiť aj toho najväčšieho pracovného mrzúta. Ak ste v kancelárii isté romantičky, frézie si vás získajú svojou jemnosťou, ale aj vznešenosťou. Za správnu starostlivosť sa vám odmenia cca dvanásťdennou prítomnosťou.

Pivonky

A ešte jedna záležitosť pre romantičky. Tieto krásky vám môžu v kancelárii vykúzliť naozajstný raj. Stačí ich rafinovane rozmiestniť po miestnosti do niekoľkých váz a o zvyšok sa postará ich prirodzená krása. Spoločnosť vám pivonky budú robiť až desať dní.

Orchidey

Ak chcete vašu kanceláriu alebo pracovný stôl povzniesť na reprezentatívnejšiu úroveň, rezané orchidey by mohli byť tým pravým. Exotika totiž vie hlavne v kancelárskych priestoroch hotové divy. Výhodou rezaných orchideí je ich dlhá životnosť, ktoré konkurujú už len rezané chryzantémy.