Kvety: ten najlepší možný darček pre ženu

Zabúdať je ľudské. Málokto vám ale odpustí, ak dorazíte na oslavu narodenín s prázdnou. Našťastie, keď všetko ostatné zlyhá, kvety nesklamú nikdy. Kytica ruží , miešaná kytica , kvety v krabičke ... To sú darčeky pre ženu, ktoré zachráni takmer akúkoľvek situáciu.

Kytica kvetov nie je posledná možnosť

Ale jediná správna možnosť. VŽDY. Muži k nákupu kvetov často pristupujú ako k poslednej možnosti, keď zabudnú kúpiť hlavný darček.

"Tak aspoň tú kyticu" nemusíte hovoriť so zvesenou hlavou. Naopak, pochlapíte sa ak s originalitou, cenou a veľkosťou kytice , jej budú kyticu ostatné prítomné ženy závidieť.

Stačí si uvedomiť, že ženy priebežne počas roka dostávajú k rôznym príležitostiam parfumy, krémy na ruky, krémy na nohy, pleťové masky, rúže a všetky ďalšie ženská zkrášlovadlá.

Darčeky sú to síce praktické, lenže ... Zájsť do drogérie a vybrať tam kozmetický balíček v akcii vie každý. Kvety sú oproti tomu emočná záležitosť. A o to viac, vie ako sa správne odovzdať.

A ako sa správne odovzdáva taká kytica pre ženu?

Tak za prvé je potrebné myslieť na to, že prichádzate iba s kvetinami, teda hlavným darčekom. Siahnite hlbšie do vrecka, nech sa za seba potom nemusíte hanbiť, len pretože nesiete tri ruže a trochu " kapusty ".

Či budú v papierovom obale alebo v celofáne záleží na tom, čo žena viac ocení. Papier je viac eko, celofán ozdobná záležitosť.

Kvety previazané stuhou sú samozrejmosť. A pretože ženy milujú drobné darčeky na pamiatku, v tomto prípade je kytica s odkazom jasná vec.

Kým kvety zvädnú (prípadne si kvetiny usuší ), odkaz ku kvetom jej zostane ako milá pamiatka na vašu osobu. Poďte si na náš blog pre inšpiráciu, ako napísať odkaz ku kvetom pre ženu k akejkoľvek príležitosti.

A ešte raz: kvety pre ženu vždy

Nemyslite si, páni, že ak ste na darček pre ňu nezabudli, kvety sú pasé. Aj veľké darčeky ako poukaz na masáž, prstienok alebo spodná bielizeň by mala nejaká tá kytica kvetov doplniť.

Prečo? Skrátka je to otázka etikety a tradície. Darovaním kvetín vyjadrujete náklonnosť k obdarovanej a dávate tak najavo, že si plne uvedomujete, že je žena, ktorá si kvetiny zaslúži.

Ak je kytica iba vedľajším darčekom, nemusí byť vôbec veľká. Postačí aj menšia kytica zostavená z jej obľúbených kvetín alebo podľa reči kvetov.

Ak neviete, či sa hodí dať párny alebo nepárny počet kvetín , radšej voľte nepárny, ako je zatiaľ ešte stále zvykom.