Kytice na Valentína

3 + 1 inšpirácie na zaľúbené kytice na Valentína

 

Pred sviatkom sv. Valentína sú kvetinárstva doslova zavalené najrôznejšími kvetinami farieb, tvarov a vôní. Ako a podľa čoho si teda vybrať tú správnu kyticu na Valentína pre svoju milú?

Valentín máme zvyčajne spojený s červenými ružami, ale nejde o pravidlo, a keď ho porušíte, žiadneho faux-pas sa nedopustíte. Skúste sa inšpirovať ružami všetkých farieb, farebnými tulipány, alebo kvetmi v krabičke.

Koľko ruží darovať k sviatku sv. Valentína? Prastarý zvyk hovorí, že nepárny počet. Ale my od samotného guru etikety vieme, že kytica poteší ženu v akomkoľvek počte kvetov.

1. Kytice na Valentína? Z červených ruží.

Klasika. Červené ruže symbolizujú lásku a vášeň, a to je presne to, čo ženy od sviatku sv. Valentína očakávajú. Na eshopu Florea.cz nájdete metrové ruže s ohromnými kvetmi, ale aj decentné malé ruže, ktoré sa zmestia do obyčajnej vázy.

2. Biele? Ružové? Na sviatok sv. Valentína všetko povolené

Môžete sa pohrať s farebnými kombináciami bielych, krémových a ružových ruží. Ale rovnako tak sa môžete pozrieť na najrôznejšie farby ruží , ktoré na svete kvitnú. Možno budete prekvapení z toho, aké farebné poklady máme v ponuke. A snáď vám vo výbere pomôže reč kvetov, ktorú väčšina žien ovláda.

3. Netradičná valentínska kytica z tulipánov

Zdajú sa vám tulipány do valentínske kytice príliš extravagantné? Pritom ktorá žena by netúžila po dlhej zime zasa privoňať k jarnej kvetine? A ktorá žena by odolala tomu, kto ju prinesie trochu jari chladných zimných dní?

4. Kvety v krabičke. Originálny darček na Valentína

Originálny a praktický valentínsky darček v jednom. Nádherné kvety v krabičke ako od bonboniéry nedostáva vaše milá každý deň. Môžete darovať trebárs krabičku plnú kvetov v tvare srdca. Viac romantický darček asi ani nie je.

Náš tip: K valentínskej kyticu pripojte odkaz, ktorý urobí vašu kyticu ešte viac romantickú. Ak vás nič nenapadá, inšpirujte sa odkazmi, básničkami a originálnymi želaniami k Valentínovi od našich zákazníkov.