Kytice na zákazníka nečakajú, viažeme je deň vopred

Čím dlhšie kytice vydrží, tým väčšiu radosť urobí. Preto sme u nás vo Florea všetko prispôsobili tomu, aby boli kvety maximálne čerstvé. Nenájdete u nás väzby, ktoré ešte len čakajú na svojho zákazníka. Robíme to totiž úplne inak!

Kytica z nášho webu neexistujú. A je to tak správne

Môže to znieť čudne, keď hovoríme, že žiadna z kytíc, medzi ktorými si na našich stránkach vyberáte, neexistuje. Pri bližšom pohľade je ale jasné, prečo je to pre zákazníkov aj kvetiny skvelé riešenie. Za naším voňavým podnikaním je totiž veľa pokročilých technológií.

Vďaka nim máme okrem iného dokonalý prehľad o sklade. Náš program, vlastne taký počítačový florista, kontroluje počty a druhy kvetov, ktoré sú aktuálne dostupné. Zásoby potom porovnáva s typmi kytíc, ako ich navrhli naše profesionálne aranžérky. Na webe potom finálne zobrazia len tie väzby, ktoré môžeme z našich rastlín pripraviť.

Detailná znalosť zásob prináša ešte jednu skvelú možnosť: môžete si nechať nadviazať kyticu na želanie. Na webe totiž jasne vidíte, ktoré druhy máme na sklade.

Podčiarknuté sčítané, nie je nutné žiadne kytice chystať vopred a tiež sa nestane, že by sme na stránkach ponúkali aranžmán, na ktoré nemáme materiál. Proste pokrok v službách krásy.

sklad kvetín

V ideálnych podmienkach chránime čerstvosť kvetín

Než si kyticu objednáte, je našou úlohou sa o kvety starať tak, aby si udržali špičkovú kvalitu. Rastlinný materiál preto rozmaznávajú v špeciálnych skladoch, chladených na púhe 2 ° C. Čo je teplota pre skladovanie kvetín ideálne. Rastliny sú navyše v úplnej tme, ktorá prispieva k tomu, že si uchovávajú svoju perfektnú kondíciu. Nám by v tme a chlade dobre nebolo, pre čerstvosť kytíc je to ale perfektná kombinácia.

Viažeme až deň pred dodaním

Predstavte si, že ste si v pondelok objednali kyticu červených ruží , ktorú si prajete doručiť v stredu svojej mamičke na druhej strane republiky. Jednotlivé kvety pre vás máme pripravené v sklade, kde majú optimálne podmienky.

Do viazania sa ale pustíme až v utorok, aby boli kvety maximálne čerstvé. Naše aranžérky dobre vie, ako kytice vytvoriť. Skúsene skladajú kvet ku kvetu tak, aby výsledná kytica čo najviac zapôsobila. Pochopiteľne sa pri tom riadi fotografií, podľa ktorej ste na webe vyberali. Hneď v noci potom kytice putuje na depo. V stredu ju naložia náš kuriér a osobne odovzdá, ako ste si určili, pokojne na minútu presne .

väzba kytice

Naučte sa čerstvé kvety spoznať aj vy

U nás vo Florea o čerstvosti nehovoríme, my čerstvosťou žijeme! Uchovávame kvety v tých najlepších podmienkach, premýšľame jednotlivé kroky, aby všetko plynulo hladko a bez prieťahov. A svojich zákazníkov učíme, ako spoznať skutočne čerstvé kvety.

Zaujíma vás táto téma? Sledujte náš magazín , v jednom z budúcich článkov si na neho posvietime.