Kytice na želanie podľa fotky z Facebooku či Instagramu

Toľko krásy na jednom mieste, až oči prechádzajú. Nie, nehovoríme o svetové súťaži krásy, ale o našom Facebooku a Instagramu, kde pre inšpiráciu zdieľame fotky novo uviazaných kytíc, ktoré hrajú 1000 farbami, až sa srdce chveje.

Pozreli ste na naše sociálne siete a zamilovali ste sa na prvý pohľad do kytice presne podľa vášho gusta. Je skvelé, že viete, čo sa vám páči. Radi vám podobnú kytičku uviažeme na mieru. Stačí kontaktovať našu floristka .

Na Facebooku ste videli krásnu kyticu, ale na e-shope nie je

"Rád by som si objednal kyticu jarný mix, ktorú som videl na Instagramu, ale v e-shope ju nikde nevidím, kde je chyba prosím?" Práve takéto otázky občas dostávajú naše dievčatá v zákazníckom centre.

Prečo na našom e-shope nemôžete dohľadať kyticu, ktorú ste včera zahliadli na Instagramu? Nie, nič pred vami neskrývame, ani nevedieme podpultová predaj. Naopak vám chceme v každej ročnej dobe ponúkať len 100% čerstvé kvety od najlepších pestovateľov na svete. Preto pravidelne skúšame nové odrody od pestovateľov.

Pri nových odrôd testujeme výdrž a odolnosť, a ak prejdú previerkou na jednotku s hviezdičkou, rovno z nich uviažeme kyticu. Teší nás robiť vám radosť, preto vám tieto uviazané kytice ponúkame k dražbe v rámci našej facebookovej aukcie.

Miešaná kytica z Instagramu Florea.cz

Kytica za pusu vďaka aukcii na Facebooku

Adrenalín si môžete užiť aj mimo aukčná sieň. Každý deň na našom Facebooku súťažíme o 30-40 nádherných kytíc za zlomkovú cenu. Aukcie trvá len pár desiatok minút a vyvolávacia cena je vždy 1 Sk. Najvyššia Predúvajúcemu prihodenú čiastku nestráži aukčné kladivko, ale náš zákaznícky servis, ktorý aukciu včas ukončí a skontaktuje šťastného výhercu. Nevyhrali ste v aukcii, ale radi by ste zaobstarali jednu z aukčných kytíc ? Radi pre vás danú kyticu z fotografie uviažeme. Zavolajte nám alebo napíšte mail .

Naše floristka uviazať akúkoľvek kyticu na želanie

"Priateľka miluje ružovú. Môžete mi uviazať kyticu v rôznych odtieňoch ružovej? " píšete nám. Alebo "Rád by som pre mamičku kyticu z gerber okolo päťstovky, pôjde to?" Áno a ešte raz áno. Ak máte o kyticu jasnú predstavu a nevybrali ste si z aktuálnej ponuky na e-shope , poteší vás naša služba kytice na želanie .

Stačí zavolať alebo napísať našej floristce a povedať, ako by mala kytice vyzerať, aké by mala mať farby, kvety a výslednú cenu. Ak máte svojho favorita na fotografiu, super. Stačí nám poslať fotku a my už sa s tým popasuje.

Naše floristka na želanie uviaže kyticu a fotku kytice vám pošle na mail. Prečo? Aby ste kyticu videli vopred a mohli ste prípadne pridať počet kvetín, upraviť farebnosť alebo v krajnom prípade objednávku úplne zrušiť. Za službu zákazkové floristika účtujeme 15% z ceny kvety. V cene je viazanie kytice, komunikácia so zákazníkom, služba zaslanie kytice na e-mail a prípadné úpravy.

Miešaná kytica z Instagramu Florea.cz

Prečo si nekúpite pivonky v januári a orchidey v auguste

Maruška síce od čarovných 12 mesiačikov priniesla jahody aj vo februári, ale my vám bohužiaľ nemôžeme zaručiť, že pre vás uviažeme akúkoľvek kyticu v každej ročnej dobe. Voňavé pivonky v januári nevyčaruje, rovnako ako nevykouzlíme čerstvé orchidey v auguste. Ibaže by nám rozprávkové bytosti skutočne začali pomáhať.

Než sa tak stane, môže vám pomôcť náš Facebook a Instagram. U fotiek kytíc je vždy dátum a to znamená, že v danom mesiaci kytice najskôr bude k dispozícii. Je jedno, či je fotka 3 roky stará, alebo aktuálne. Ak kupujete kyticu v apríli, pozrite si fotky na našich sociálnych sieťach z apríla. Je veľmi pravdepodobné, že pre vás dokážeme uviazať rovnakú alebo veľmi veľmi podobnú kyticu na želanie .

Ako si objednať kyticu na želanie

Páči sa vám na Facebooku alebo Instagramu kytička? Zavolajte alebo napíšte našej floristce a pripojte predstavu o cene. Naše floristka zadá dopyt nákupčnímu, ktorý objedná kvety a následne pre vás uviaže kyticu na želanie - len na základe fotky z našich sociálnych sietí.

Že ste rovno dostali chuť sa na prekrásnej kytice pozrieť? Tak šup na náš Facebook alebo Instagram , kde sa to farbami len tak hemží.