MDŽ 2019

5 kytíc k MDŽ, ktoré vládnu roku 2019

kvetinová krabička
metrové ruže

Každý rok 8.3. oslavujú ženy po celom svete Medzinárodný deň žien . Ženy si v tento deň zaslúžia peknú kyticu alebo aspoň kvetinu. Ako ale vybrať tú pravú kyticu k MDŽ? Nechajte sa inšpirovať výberom toho najzaujímavejšieho a najviac trendy pre rok 2019, čo na našom eshope nájdete.

Náš tip: Prianie k MDŽ priložte ako odkaz ku kytici. Pozrite sa, aké želanie a básničky k MDŽ posielali naši zákazníci minulý rok. Niektoré nás toľko dojali, že by bola škoda sa s vami o ne nepodeliť.

Metrová ruža - Meter radosti k Medzinárodnému dňu žien

Metrové ruže sú priamo zázrak. Vypestovať kvalitnú metrovú ružu je vo svete kvetín tá najťažšia disciplína. Preto sa jej pestovaniu venujú tí najlepší z najlepších. Ak chcete darovať k MDŽ niečo naozaj výnimočné, nezabudnuteľného a ohromujúceho, potom voľte ruže, ktoré bude mať obdarovaná minimálne do výšky pása. Nájdete ich exkluzívne len na ehopu Florea.cz .

Modré ruže- úcta a obdiv k ženám

Žiadna iná kvetina nie je tak mystická a opretá tajomstvom ako práve modrá ruža . V prírode modrú ružu, na rozdiel od iných kvetín, nenájdete, a to je práve to, čo ich robí tak atraktívne. Keď sa navyše zameriate na reč kvetov modrých ruží, zistíte, že vyjadrujú úctu a obdiv. A to je presne to, čo chcete žene k MDŽ vyjadriť.

Sto ruží - Sto prianí k MDŽ

Ako často sa žene pošťastí dostať kyticu sto ruží ? Ruku na srdce, moc často nie. MDŽ je skvelá príležitosť k tomu obdarovať ženu poriadnym Pugetom ruží. Bude mať stonásobnú radosť.

Kytica z tulipánov - darček k MDŽ s vôňou jari

Tulipány symbolizujú jar. Kto by sa na neho už po tak dlhej zime na začiatku marca netešil? Na Florea.cz nájdete tulipány všetkých druhov, farieb i veľkostí. Všetky prežiari interiér a prinesú prísľub jari. Chcete  dúhové tulipány alebo napríklad XXL tulipány dlhé skoro meter?

Kvetinové krabičky - tri v jednom

Kvety schované v krabičke ako cukríky v bonboniére. Po otvorení krabičky a prvým napití kvetov sa kvety krásne rozvinú a prevonia domácnosť. Kvetinové krabičky sú také tri v jednom - darček, bonboniéra (pretože tak krabička vyzerá) a kvety. Navyše výhodou kvetinových krabičiek je, že nie je potrebné hľadať nádobu na kyticu, aby zostali kvety čerstvé.