Na zamyslenie: prečo využiť rozvoz ruží

Že si ťukáte na čelo, keď stretnete kuriéra s kvetinami? Príde vám to úplne zbytočné, keď môžete zájsť do kvetinárstva a kvetiny potom darovať osobne? Máme pre vás článok k zamysleniu, prečo využiť rozvoz ruží a v čom sú jeho hlavné výhody.

Kytice ruží nie sú rodené cestovateľky

Kdeže. Čím dlhší čas sú ruže na ceste, tým viac trpia. Zabezpečiť kvetinám v osobnom aute také podmienky, aby cestu prežili v zdraví je väčšinou nad ľudské sily.

Ak položíte kyticu ruží na zadné sedadlo, stačí, aby ste prudko zabrzdili a kytica sa váľa na zemi. Hromadná doprava?

Previezť kvety metrom alebo autobusom bez toho aby ste skrivil vlások jedinému kvietku je náročná disciplína.

Teplotu vo vozidle nemáte pod kontrolou.

Kvety vo väčšine prípadov uškvaříte. Ľudia sa na vás tlačia, je im jedno, že vám kvety polámu ... skrátka stres nielen pre kvety, ale aj pre vás.

Kvalitná a spoľahlivá firma na rozvoz ruží nedopustí, aby sa ružiam niečo stalo. Kvety vo vozidle bude mať riadne zabezpečené proti pádu a prispôsobí im teplotu vo vozidle.

Keď nemôžete byť pri tom

Šéf vás nepustil z práce, ste na pracovnej ceste na druhom konci sveta, nemôžete si vziať dovolenku, ste chorí ... Toľko prekážok, ktoré vám môžu prísť do cesty a vy sa proste na oslavu nedostanete. Odovzdať kvetiny, až sa všetko vyrieši je tiež možnosť, ale za ako dlho sa uvidíte?

A predsa ho nechcete odbiť len prianím na Facebooku alebo SMSkou, alebo snáď áno? Pre mnoho ľudí je v ten moment rozvoz ruží fajn cesta, ako oslávencovi srdečne popriať a dať mu vedieť, že ste si na jeho veľký deň spomenuli.

Byť na viacerých miestach naraz

Vyzdvihnúť tortu, pripraviť pohostenie, napísať narodeninové priania, kúpiť a zabaliť darček, upratať doma, zájsť do kvetinárstva ... Keď ide o oslavu narodenín, občas by ste sa jednoducho museli rozkrájať. Ak za vás aspoň niekto vyrieši kvety, máte o starosť menej.

Ešte lepšie, ak vám firma zaisťujúca rozvoz ruží privezie kyticu ruží až domov a vy pre ňu nikam nemusíte. Skrátka, či už organizujete akúkoľvek udalosť, prečo neprehodit čo najviac povinností na niekoho iného?

Je to jednoducho zážitok

Niekedy v tom ani nemusí byť logika. Rozvoz ruží nie je len služba, ktorá uľahčuje život, ale aj zážitok pre toho, kto kvety dostane. O to viac, ak to nečaká.

Kuriér zvoní, volá alebo klope na dvere, vy otvárate a vidíte ho, ako naproti vám stojí s veľkou a veľmi krásnou kyticou.

Hovorí vám, že je pre vás, že je zaplatená a že k nej máte odkaz . A zrazu zistíte, že je od niekoho, koho máte radi alebo o kom ste dlho nepočuli. Taký pocit skrátka chcete obdarovaným dopriať :)