Najlepšie kvetinové alternatívy k valentínskym ružiam

Ak vám prídu ruže na Valentína ako klišé, mrknite na náš výber tých najlepších kvetinových alternatív

 

Plánujete sa na Valentína blysnúť a pripraviť svojej miléj nezabudnuteľný večer? Nalaďte správnu atmosféru sviatku sv. Valentína bonboniérou, výberom romantických pesničiek a peknú kyticou. A nemusí to byť zrovna kytica ruží, môžete vyskúšať tulipány, kvety v krabičke, alebo miešané kytice. S výberom našich kvetín neurobíte krok vedľa.

Aby bola kytica naozaj osobná, priložte k nej valentínske prianie, a ak k vám neprichádza múza, nechajte sa inšpirovať valentínskym originálnymi želaniami a odkazy , ktoré posielali naši zákazníci.

Tulipány na Valentína? Romantické ako ruža, ale s vôňou jari navrch

Kytica tulipánov dostanú vašu milú do kolien. Bude si pripadať, ako by ste jej priniesol kúsok jari a chcel jej zahriať skrehnuté prsty. Na eshopu Florea.cz nájdete tulipány rozmanitých farieb a druhov. Môžete ju prekvapiť farbenými, dúhovými tulipány, ktoré určite ešte nikdy nevidela, alebo si namiešať kyticu z rôznych druhov tulipánov. Či tak, alebo onak, s tulipánmi určite nešliapnete vedľa.

tulipány mix

tulipán Rainbow

Valentínske prekvapenie v krabičke

Predstavte si krabičku v tvare srdca , do ktorej sme ukryli jar. Možno bude čakať, že v krásnej krabičke budú schované cukríky, ale prekvapia ju živé kvety. A bude potešená už z dvoch dôvodov. Po prvé nebude musieť zháňať vázu, do ktorej by kvetiny vložila a za druhé svojej milej odkážete všetko, že máte pre ňu srdce na dlani.

Namiešajte si romantiku podľa seba

Ak dávate prednosť pestrosti, môžete inšpirovať svoj výber kytice na Florea.cz . Naša floristka viažu kvety do kytíc, ktoré vynikajú jedinečnou kombináciou kvetov a farieb. Môžete si vybrať takú kyticu, ktorá najlepšie vystihuje váš štýl, alebo vkus vašej milej.