Nosiť kvety na prvé rande?

Kvety na prvé rande určite priniesť môžete. Ideálne je jedna kvetina s veľkým kvetom. Kyticu by mohla obdarovaná zle pochopiť (napr. Ako signál, že od schôdzky očakávate niečo viac). Vhodnou kvetinou na prvé rande je ruža , gerbera alebo slnečnice vrátane dekoračnej zelene (odporúčame T-GRASS).

Menej je viac

Na prvé rande môžete doniesť ružu Večne diskutovaná téma ... Nosiť kvety na prvé rande alebo nie? Majstri etikety hovoria nie, ženy hovoria áno. A muži? Tí v tom majú guláš. A nie je sa čomu diviť. Každá žena si také gesto môže vyložiť úplne inak. Kým muž to môže myslieť dobre, žena to pochopí ako pozvánku do spálne.

Koľko ruží na rande? Jedna ruža alebo kvet na prvom rande skrátka nemôže uraziť. Vyšlete tak smerom k žene signál, že sa k nej chcete správať galantne, nech už schôdzka dopadne akokoľvek.

Väčší počet kvetín alebo dokonca kyticu ruží by si mohla dáma vyložiť všelijako. Napríklad, že:

  • si ju chcete kúpiť darčekom
  • jej potrebujete dokazovať mužskú prevahu
  • od schôdzky očakávate niečo viac
  • ste moc hrrr do vzťahov

Tie ženské sa vo všetkom tak rady šťourají, že? :-) Lenže on ten prvý dojem môže byť fakt dôležitý. Ak prvé rande dobre dopadne, budete mať ešte veľa príležitostí, kedy zahrnúť príslušnú kvetinami. Tak prečo sa ponáhľať?

Kvety na prvé rande

Vhodné a nevhodné kvety na prvé rande

Ruže na prvé rande Možno by vám mohla pomôcť Reč kvetov alebo reč farieb ruží . Za vhodné kvety na prvé rande sú považované napríklad gerbery. Tento kvet na vás prezradí, že ste úprimný človek s čistými úmyslami. Ani klasika v podobe ruže nie je zakázaná. Povolené sú ako červené, tak ružové, krémové či biele.

Za nevhodné kvety na prvé rande môžeme považovať napríklad ľalie, frézie alebo narcisy. Sú to výrazne voňajúce kvety, na ktoré by mohla byť obdarovaná alergická. Prvé rande by potom mohla celé preplakať. :-) Navyše narcisy majú povesť pyšných kvetín, takže na prvú schôdzku rozhodne zlá voľba.

Ruže na prvé rande

Ktoré farby ruží na prvom rande sú tie najvhodnejšie? Ružovou ružou zalichotíte jej kráse, červenou ružou vyšlete signál, že ste romantický typ, bielou ružou naznačíte úprimnú povahu. Pri výbere ruže pre ženu hľadajte ideálne ružu s veľkým kvetom a na dlhej stonke. Pôsobí elegantne a romanticky.

Rande na sv. Valentína

Dohodli ste si prechádzku alebo večeru na sviatok zamilovaných? Potom rozhodne nemôžete prísť bez kvetiny. Červená alebo červená ruža je tou jedinou správnou voľbou. V tento deň sa jednoducho iné kvety neočakávajú. Prísť bez kvetu alebo s inou kvetinou by mohlo pôsobiť ako sabotáž Valentína.

Rande s kamarátkou

Očakáva sa od vás, že na prvé rande s kamarátkou prinesiete kvety? Neočakáva, ale priniesť ich môžete. Skrátka z toho budete mať obaja lepší pocit. Iste sa už nejaký čas poznáte, takže jej obľúbenou kvetou ju iste poteší. Alebo ju prekvapte oranžovou ružou. Symbolizuje akýsi pomyselný most medzi priateľstvom a láskou.

Vadí, nevadí?

Niekedy sa skrátka stane, že kvetinu kúpiť zabudnete. Vadí, keď prídete na prvé rande bez kvetu? Keď sa oneskoríte kvôli zastávke v kvetinárstve je lepšie prísť bez nej. Ak za dámu zaplatíte pohár vína alebo lístok do kina, tak vôbec nevadí, že ste kyticu nepriniesol. Kvetina určite nebude tým rozhodujúcim faktorom, či sa stretnete aj nabudúce.

Držíme palce!