Podporte s nami Tulipánový mesiac pre Ameliu, zs

S jarou prichádza nádej ... To je hlavná myšlienka aj cieľ tulipánového mesiaca, ktorý už piaty rok organizuje nezisková organizácia Amelie, zs. Prostredníctvom tohto projektu chce ponúknuť nádej aj pomoc všetkým, ktoré postihlo onkologické ochorenia a oboznámiť ich so všetkými možnosťami, ktoré majú. Ale nielen to! Dáva nám všetkým možnosť zoznámiť sa bližšie s konkrétnymi príbehy a aktívne sa zapojiť do pomoci a to nielen finančne.

Vyrovnať sa s ťažkou chorobou, prehodnotiť priority i životné plány, zmieriť s chorobou nielen seba, ale aj rodinu a hlavne neprestať bojovať. Na človeka, ktorý sa potýka s onkologickým ochorením je toho naraz viac než dosť. Kde hľadať pomoc a podporu? Nezisková organizácia Amelie, zs je tu pre tých, ktorí sa priamo i nepriamo stretávajú s onkologickým ochorením.

Ako? Ponúka im ucelený program psychosociálnej pomoci pre dospelých onkologicky chorých a ich blízkych. Vďaka Ameliu vzniká rad krásnych a dôležitých projektov a aktivít od individuálnych konzultácií, cez arteterapia a tréningy pamäti, až po Tulipánový mesiac.

Rovnako ako každý rok pripadá Tulipánový mesiac na marec, počas ktorého organizuje Amelie, zs rad akcií na podporu a osvetu v oblasti onkológie. A čo je ešte lepšie: môžete sa sami zapojiť a pomôcť či už finančne, alebo ako dobrovoľník na akciách v rámci tulipánového mesiace. Florea sa tiež rozhodla túto krásnu myšlienku podporiť a zviditeľniť prostredníctvom Benefičnej kytice.

Už teraz máte možnosť u nás zakúpiť nádherné fialové tulipány Candy Prince a urobiť tak radosť nielen sebe, alebo svojim blízkym, ale hlavne Amelie. Tej totiž venujeme 30% z vybranej sumy na ďalší rozvoj a skvalitňovanie bezplatnej psychosociálnej pomoci onkologicky chorým a ich blízkym. Ponuka tulipánov sa bude neustále meniť. Ktoré z nich sú zapojené do projektu spoznáte podľa loga Amelie, zs