Prečo nemôžeme plniť vaše časové požiadavky?

rozvoz kvetín Florea zabezpečujeme vlastnými chladenými vozy, nemôžeme byť všade v jeden čas;)

Moc by sme si priali byť vašimi super hrdinami za každých okolností, hlavne čo sa nášho rozvozu kvetín týka. Verte, že robíme maximum pre to, aby ste boli spokojní. Napriek tomu sa nám, celkom oprávnene, množia otázky, prečo nemôžeme plniť vaše časové požiadavky. Rozhodli sme pre vás napísať článok na túto tému a priblížiť vám tak náš systém plánovania rozvozov. Veríme, že pomôže k pochopeniu a lepšiemu plánovaniu.

Rozvoz kvetín Florea

Možno už ste sa s tým u niektorých služieb s dovozom stretli. Chceli ste doručiť tovar alebo využiť niektorých služieb a objednať ich na konkrétny deň. Bolo vám ale povedané, že kapacity rozvozu pre tento deň už naplnené sú a musíte si vybrať iný termín. To sa vám s Florea stať nemôže, pretože máme vlastný šikovný systém, ktorý za nás každý deň plánuje trasy. Vymyslí čo najelegantnejšiu cestu k vám s čo najväčším počtom zastávok. Sme tak schopní vybaviť objednávky pre všetkých zákazníkov pre daný deň.

Sledovanie doručenie kvetov online

Avšak to znamená, že sa kuriérii musia držať systémom vygenerovaných trás. Odchýlky alebo výnimky by znamenali oneskorenie nasledujúcich objednávok a tiež viac nespokojných zákazníkov. Z vlastnej skúsenosti vieme, že ani posilnenie tímu kuriérov by nebolo dostačujúce riešenie.

Ak sa vám s Florea stalo, že sme vám priviezli kvety na rovnaké miesto v rovnaký čas dvakrát po sebe, bola to iste len náhoda. Trasy sa každý deň menia a prispôsobujú situácii, a tak nie je možné, aby kuriér bol o druhej popoludní každý deň napríklad v Pardubiciach. A to platí pre všetky mestá, vrátane Prahy. Čas doručenia sa dozvedáme v rovnaký moment ako vy, tzn. medzi 18:30 - 19:00, kedy vám príde informačná SMS o zajtrajšom doručení. Skutočný čas doručenia, ako ste si iste niektorí z vás vyskúšali, býva niekedy skôr orientačný. Nie sme schopní predvídať kolóny, nehody ani ďalšie nečakané situácie. Naši kuriéri však robia maximum pre to, aby meškanie bolo čo najmenšie.

Rozvoz kvetín chladenými vozy

Riešení je hneď niekoľko:

• objednávajte včas, prípadne v iný deň, kedy ste časovo flexibilnejší
• prizvite si na prekvapenie pomocníkov, ktorí kvety vyzdvihnú za vás
• nechajte kvety po dohovore doručiť na "záchytný bod", odkiaľ ich budete môcť kedykoľvek počas dňa vyzdvihnúť, až budete mať cestu okolo (napríklad u kamarátov, rodiny, v kaviarni ...)
• využite služieb iné firmy (aj keď nás to bude mrzieť)
• vyzdvihnite si ich po dohovore priamo u nás Plzeň Křimice, Prvomájová 542/116 (pre zadanie do navigácie https://goo.gl/maps/1SqwK12GzVTGXcNr8) - Ak pre vás nie je náš logistický sklad na druhom konci sveta

 

Aké má teda náš rozvoz kvetín výhody? Nie sme žiadnymi prostredníkmi medzi producentom a kvetinárstvami. Dostanete tak skutočne to, čo vidíte na fotografiách. Niektoré eshopy využívajú služby dopravcu, ale potom sa od stratenej alebo zle doručenej zásielky dištancujú a odkazujú vás len na dopravcu. Florea s vami naopak také nepríjemnosti riešiť chce, aby ste boli naozaj spokojní a problém sa vyriešil k obojstrannej spokojnosti.

Vďaka vlastnej doprave kvetín môžu zákazníci sledovať kuriérov online a vedia, kde sa ich kvety práve nachádzajú a za ako dlho prídu. A v neposlednom rade je tu kvalita, ktorá je pre nás nesmierne dôležitá. Nehádžeme kvety v boxoch na jednu kopu. Máme ich starostlivo rozdelené a vďaka špeciálne upraveným chladiadim autám sa o ne staráme aj počas prepravy. K vám sa tak dostanú kvety úplne čerstvé, neporušené a krásne.