Prečo s nami posielate kvety ako darček a kam?

Kedy ste si naposledy na niekoho spomenuli a nechali mu poslať ruže s odkazom? Takéto gesto už dávno nie je len výsadou zamilovaných. Dnes je to obľúbený a veľmi praktický spôsob komunikácie ako medzi partnermi, tak kamarátkami aj vzdialenejšími príbuznými. A to hlavne v prípade, keď slová nestačia. Vaše odkazy sú toho dnes a denne dôkazom ...

Kvety domov - do každého mestečka i dedinky

Vďaka tomu, že naša doprava kvetín funguje po celej SR, môžeme robiť radosť doslova všade, kam nás s kvetinami pošlite. A to aj na miesta, kde sa doslova zastavil čas. Na miesta, kde dnes ľudia stále chodia nakupovať do malého obchodíku so základným tovarom a cesta za ním býva cez celú dedinu ... Nielen tu by ste márne hľadali kvetinárstva , za to krčmy sú tam pokojne dve :)

Ak takéto miesto pamätáte alebo tam dokonca máte príbuzných, trebárs babičku, možno už ste tam neraz nechali poslať kvety. A mohol to byť pekný rozruch. Veď taká kytica 100 ruží sa často nevidí ani v Prahe, nieto  v Starom Mieste (okres Jičín) s 317. Nie vždy ale taký pozdrav prichádza od vnúčat z Prahy, niekedy ešte z oveľa väčšej diaľky!

  • Milá babička! Všetko najlepšie, hlavne veľa zdravia a spokojnosti Ti praje z Hong Kongu k Tvojim narodeninám Tvoj vnúčik.
  • Milá babička, prajeme Ti všetko najlepšie k narodeninám! Nech zdravie slúži a poriadne to oslávte! Pusu od protinožcov posielame ❤

Čerstvé kvety sú liek (na dušu)

Našou ďalšou milou povinnosťou je doručenie kvetín do nemocnice. Rozžiarené oči novopečených mamičiek, pacientov, doktorek aj sestričiek za to stojí. Najčastejšie do nemocníc posielate žlté ruže . Podľa reči kvetov sú to totiž kvety, ktoré vyjadrujú podporu a želajú skoré uzdravenie.

  • Vážená pani doktorka, ďakujem za všetku starostlivosť, ktorú venujete mojej mamičke.
  • Prajeme Ti rýchle uzdravovania, nech ti je každý deň lepšie a si tu čoskoro zas na Belgické s nami :-) Moc zdravíme od prízemia do piateho poschodia :-) Slevomaťáci :-)
  • Pusu do nemocnice a skoré uzdravenie, mamička, Ti želajú Tvoji nezbední synovia ❤
  • Ďakujem, že ste mi pomohli na svet :-) Urobili ste šťastnými otecka aj mamičku :-)

Narodeninové kytice frčia najviac

Najčastejšie doručujeme ruže do ruky prekvapeným oslavenkyniam. Kytice bývajú nielen od kolegov, ale aj od dávnych lások, ktoré roky zbierali odvahu a hľadali vhodnú príležitosť, prečo vám poslať kyticu ruží s odkazom. Kytice k narodeninám sa tak razom premenia o znovuobnovenie priateľstva, ktoré už nič nerozdelí.

  • Všetko najlepšie k Tvojmu dnešnému životnému jubileu želajú kolegovia a kolegyne z "mordparty". Krásne narodeniny !!!
  • Poznám ťa už dlho, aby som vedel, že krásna kytička ruží je viac ako tisíc slov. Všetko najlepšie k sviatku miláčik, Milujem Ťa!
  • Nech kolegyne závidia! Všetko naj k narodeninám!
  • Sú to štyri roky a ja stále nemôžem zabudnúť!

Už cítite ten nával inšpirácie, komu môžete ešte dnes nechať poslať ruže alebo inú obľúbenú kvetinu ? Tak hurá do toho!