Prečo sa naše fotografie kytíc nepáči všetkým a čo s tým (ne) budeme robiť

Vyzeral by náš instagramový a facebookový účet lepšie, keby sme na ňom mali profesionálne nasvietené a v postprodukcii upravené fotografie? Bezpochyby áno. Ale my chceme byť autentickí a neklamať vám.

Klasická aj online kvetinárstvo používajú pri svojej prezentácii profesionálne fotografie, alebo veľmi krásne "načančané" Puget z fotobanky. Vedľa nich potom môže niekedy Florea.cz vyzerať ako obchodík, predávajúci malé kvety, ktoré nemajú tú správnu farbu. Opak je ale pravdou.

"Prečo fotíte zatvorené kvety? Nevyzerá to pekne! "

Pre nás je zo všetkého najdôležitejšie, aby každý zákazník od nás dostal čerstvé kvety, ktoré vydržia nadštandardne dlho. Aby sme to docielili, trávi u nás kvety čo najmenej času. Priamo z holandskej burzy je chladenými vozy prevezieme k nám, kde je skúsených floristka uviazať v prekrásnu kyticu. Práve v tento moment ju v sklade fotíme a foto kytice kvetov posielame e-mailom tomu, kto kyticu objednal.

A keďže sú v tento moment ruže i ostatné kvety len pár dní po zbere, sú ich kvety väčšinou ešte úplne, alebo aspoň čiastočne zatvorené. My ale nechceme čakať až sa otvoria. To by sme potom obdarovaného či obdarovanú pripravili takmer o celý deň radosti.

To nám za to nestojí.

Miešanie kytica z kvetinovej aukcie

"Objednal som XL kvety a na fotke vyzerajú oveľa menšie. Čo je to za podvod? "

Žiadny podvod, ale opäť - zatvorené kvetmi. Vaša milá síce možno dostane od kuriéra skromne vyzerajúci kyticu, ale najneskôr na druhý deň sa kvety otvoria a dostaví sa poriadny WOW efekt! Ak ste po odovzdaní kytice dostali milú, ďakovnú správu, ďalší deň sa tešte na telefonát plný nadšeného kriku. Takáto kytica 100 ruží urobí radosť hneď dvakrát, a potom teší ešte ďalších niekoľko dlhých týždňov .

"Na fotkách je vidieť špinavá podlaha. Nehanbíte sa? "

Nehanbíme sa ani trochu. Po podlahe totiž beháme. A to čo najrýchlejšie, aby ste sa mohli z kvetín radovať čo najskôr. Keby sme kytice po uviazaní transportovali do perfektne vybaveného ateliéru a nechali na ne svietiť profesionálne svetla, dosť by sme im tým ublížili. A to, že to ostatní kvetinárstva takto robia, nás nepresvedčí o tom, že je to tak správne.

Od nás dostanete fotografiu presne TEJ VAŠEJ kytice. Tej, ktorú chcete povedať "Milujem ťa!", "Vezmeš si ma?", Alebo "Je mi to ľúto". Tej, ktorú ste si nechali uviazať presne podľa vašich predstáv . Tej, ktorú hneď na druhý deň dostane tá alebo ten, ktorý je vám toľko blízky. Kytica fotí floristka tesne po uviazaní v našom sklade.

Autentická, skutočná fotografie teda občas zachytí aj časť podlahy. Ale nás to netrápi. Hlavnou pre nás je, aby bol náš zákazník presne informovaný o tom, čo dostane.

Miešaná jarné kytice v krabičke z kvetinovej aukcie

"Vaša konkurencia má červenšie ruže!"

Sme si vedomí toho, že fotografie našich konkurentov sú niekedy červenšia, žltší a zelenšie. Tieto fotografie ale spravidla nie sú úplne reálne. Kytice sú nasvietené umelými svetlami, sú dofarbované a tí nejodrzlejší predajcovia používajú aj filtre. To ale rozhodne neznamená, že ich ruže sú kvalitnejšie. "My jednoducho nechceme zákazníka balamutiť a perfektné instagram alebo youtube nám nestojí za možné sklamanie. Takže fotíme naše kytice v skutočných farbách a reálnom svetle. A nikdy, nikdy tomu nebude inak, "dodáva majiteľ Florea.cz, Jiří Hemrle.

Naším cieľom je, aby každý nás zákazník dostal presne to, čo si objednal: čerstvú, predchádzajúci deň uviazanú kyticu, ktorá vo váze rozkvitne do krásy a vydrží čerstvá až 3 týždne. A aj keď sa občas stretneme s názorom, že naša prezentácia nie je tak profesionálne, ako u našej konkurencie, my si stojíme za tým, že naše kytice sú najkvalitnejšie a najdostupnejšie na slovenskom trhu.

A aj keď to na našich fotkách nie je poznať, naši zákazníci o tom veľmi dobre vedia.

>>> Objednajte si kyticu 100 ruží. Darujte WOW efekt! <<<