Predstavujeme: kyticu bielych ruží

Romantičky nepoznajú snáď krajší spôsob, ako sa im môže muž ospravedlniť, než keď im pošle alebo daruje kyticu bielych ruží. Pre to teda je a k akým príležitostiam ešte je kytica bielych ruží ideálna?

Najčastejšie dôvody darovanie kytice bielych ruží: žiadosť o ruku, ospravedlnenie, darček k narodeninám, vyjadrenie úprimných zámerov, kvetina na pohreb (pozri. Počty kvetín )

Spôsob, ako povedať prepáč, ale aj krásna žiadosť o ruku

Kytica bielych ruží má mnoho významov, ako inak než krásnych. Reč kvetov hovorí, že biele ruže sú symbolom večnosti, čistoty, spirituality a úprimnosti.

Práve preto patria biele ruže medzi najobľúbenejšie kvety do svadobnej kytice. Tým ich využitie ale zďaleka nekončí.

Chcete sa za niečo ospravedlniť? Vyveste pomyselnú bielu vlajku tým, že ako ospravedlnenie dorazí kytica bielych ruží s odkazom. Patrí medzi najobľúbenejšie darčeky na ospravedlnenie.

Ďalší účel darovania kytice bielych ruží, u nás i vo svete, je žiadosť o ruku. Každá správna romantička telom aj dušou iste vyroní slzu dojatia, ak zásnubný prstienok doplní aj nádherná kytica z bielych ruží.

Pre koho je kytica bielych ruží vhodná

Kúzlo kytice bielych ruží tkvie v jej univerzálnosti. Spoločensky je darovanie kytice bielych ruží vhodné ženám aj mužom v akomkoľvek veku alebo spoločenského postavenia.

Nech už bude kúpená kytice pre pani učiteľku alebo z lásky pre priateľku, obe ju prijmú pozitívne a vy sa v žiadnom prípade neztrapníte. Všetko, čo sme spomenuli vyššie platí aj pre krémové ruže.

Ich význam je rovnaký a ak vám teda nie sú po chuti čisto biele ruže, krémové ruže by mohli byť vhodná alternatíva.