Predstavujeme: kyticu ružových ruží

Konkurentka kytice červených ruží, o nič menej obľúbená medzi ženami a aj Reč kvetov na ňu spieva samú chválou. Kytica ružových ruží je skrátka ďalšia romantická kytica ruží, ktorá si získala srdcia romantiček.

Najčastejšie dôvody darovanie kytice ružových ruží: darček k výročiu, darček z lásky, darček k narodeninám, prekvapenie, žiadosť o ruku, darček pre mamičku, vyjadrenie zaľúbenia, darček k narodeniu dievčatka

Kytica pre tých, ktorí si nepotrpia na červené ruže

Pre niekoho sú červené ruže skrátka moc agresívne a nevidia v nich nič romantického.

Naopak ružové ruže sú pre nich romantika ako hrom, a navyše ponúkajú širokú škálu odtieňov od jemných ružových až po žiarivo ružovej. Výberom toho správneho tónu skvele podčiarknete význam kytice .

Reč kvetov o ružových ružiach hovorí, že symbolizujú úprimnú, vernú a romantickú lásku. Ich druhý význam hovorí: "Si krásna." alebo: "Mám rád tvoju prirodzenú krásu."

Preto sa kytica ružových ruží skvele hodí aj ako darček od (tajného) ctiteľa.

Mohlo by vás tiež zaujímať: Čo nám hovorí farbou ruží?

Pre koho je kytica ružových ruží vhodná

Rozhodne pre romantičky alebo ženy, ktorých milujeme. Kytica ružových ruží je darček, ktorým  žene môžete dať najavo, ako vám na nej záleží. Môže to byť mamička, sestra, kamarátka, dlhoročná kolegyňa ... Skrátka ktokoľvek, kto je vášmu srdcu blízky.

Darovanie kytice ružových ruží staršej žene by mohlo, po spoločenskej stránke, robiť mierne neplechu. Ružová kytice je predsa len dievčenské záležitosť a hlavne veľa emočnejšia.

Takže ak obdarovaná bude napríklad svokra alebo šéfka, vyberte radšej viac ženskej a dospelých farby (červená, fialová, krémová).