Priania, básničky a gratulácie pre mamičku

Hovorí sa, že jedna dobrá matka znamená viac než sto učiteľov. Skôr alebo neskôr túto múdrosť pochopí každý z nás :) Ako ale takú vec zakomponovať do vlastného želania pre mamičku? Nakuknite s nami medzi odkazy pre mamičky našich zákazníkov. Máme tu želanie pre mamičky doslova pre akúkoľvek príležitosť!

Veselé a originálne prianie pre mamičku

K veselej kytici pre mamičku iste patrí aj veselý odkaz. K takýmto odkazom najčastejšie posielate kytice miešané, či už z ruží alebo z iných rezaných kvetov pestrých farieb. Celá kytica potom pôsobí hravým a slávnostným dojmom a v kombinácii s originálnym prianím mamičku dojme aj rozveselí zároveň.

  • Mamička, prajem Ti všetko najlepšie k Tvojim narodeninám. Máš presne 25 ruží, pretože vyzeráš na 25 rokov. Si tá najlepšia mamička, ktorú kto môže mať. Mám Ťa veľmi rád a snáď sa Ti tento darček bude páčiť ❤

  • Táto ruža RED NAOMI predstavuje kráľovnú medzi ružami, rovnako ako Ty predstavuješ kráľovnú medzi mamičkami. Prajeme Ti krásne narodeniny a nech si tu s nami ešte aspoň 100 rokov.
  • Inšpirácia, kamarátka, kuchárka, vodička, poradkyňa, životný vzor, učiteľka a trénerka. Tým všetkým pre mňa si, mami. Ďakujem  a všetko najlepšie k narodeninám.

Básnička pre mamičku

Najčastejšie doručujeme kvety s odkazom vo forme básničky. Tento originálny a hravý spôsob skvele vystihuje váš zámer mamičku rozosmiať aj dojať zároveň a možno ho využiť ako pri narodeninách, tak na sviatok matiek. Nech už sa ale želanie pre mamičku rýmovať bude alebo nie, určite jej to vadiť nebude. Veď mamičky nás majú rady takých, aký sme :)

  • Či už od rána si užívaš, a celý deň sa super máš, praje Ti tvoja lienka, jediná milovaná dcérka. Všetko najlepšie k sviatku, mamička ★ ❤☀
  • Maminka naša, dnes máš sviatok, a tak  Ti k sviatku matiek zo srdca kvety posielame, pretože Ťa veľmi radi máme! Si naša maminečka milá, tak si si kytičku zaslúžila! Sme veľmi rady, že Ťa máme!
  • Moja drahá mamička, dnes malú kytičku Ti nesiem, dávno je, čo si fúkala mi kolienko, snáď do života, Tebe radosť vnesie. K narodeninám, s láskou, pre Teba mami.
  • Ten najvoňavejší kvet, aký kedy videl svet, je moja milovaná mamička, čo vychovala ma od bábätka. Za všetko ti, mamička, patrí veľká vďaka, a aj keď už nie som bábätko, s tebou je mi najlepšie. Všetko naj!

Hrejivé želanie pre mamičku

Nechať doručiť kvety mamičke len tak, aj keď je na druhom konci republiky, spomenúť si, že má sviatok, poďakovať jej za pomoc alebo za radu ... Toľko dôvodov, prečo poslať kyticu i tej vašej! Stačí aj malé poďakovanie, ktoré ju bude vo váze tešiť hneď niekoľko dní a bude sa vďaka vám cítiť potrebná a výnimočná.

  • Nezáleží na tom, koľko mi je rokov, Tvoje objatie je pre mňa stále tým nejvrelejším a najbezpečnejším miestom na zemi! Krásne narodeniny mojej najmilovanejšej mamičke!
  • Pre najmilovanejšiu a najúžasnejšiu mamičku pod slnkom. Jednoducho len tak, pre krajší deň, víkend, a hlavne Tvoj úsmev, ďakujem že si, že Ťa mám! PS: a neplač jooo :)
  • Milá mamička! Možno Ti to málo hovorím, ako veľmi pre mňa znamenáš, že si tá najlepšia mamička a vždy pre mňa pochopenie máš. Preto Ti chcem poďakovať a krásne narodeniny popriať. Tvoj synáčik.
  • Milá mamička, veľmi by som Ti chcela poďakovať, ako sa o nás staráš. A aj keď hneváme, tak Ťa máme veľmi radi. Mamička, moc ďakujeme ❤

Teraz ste dokonale pripravení ako na sviatok matiek, tak narodeniny vašej mamičky :) Už stačí len vybrať kytičku, ktorá bude zdobiť jej vázu. Vyhrajú tradičné rezané ruže alebo nájdete tú jej obľúbenú medzi ďalšími kvetmi ?