Priania, odkazy a básničky pre babičku a dedka

Máme pre vás ďalšiu várku emócií - tentoraz priania, odkazy a básničky pre babičky a deduškov. Aj im nezabúdate posielať kvety s odkazom. Čo všetko im píšete?

 

Bez nich by naše detstvo nebolo ono. Babičky nám nikdy nedajú sladkosti pred obedom a k sviečkovej vždy pridajú o tri knedle navyše. Dedkovia nám rozprávajú dobrodružné príbehy z vojny a sladkosti nám dávajú tajne pred obedom sa slovami: "Nehovor to babičke." A všetko to tak krásne funguje a pekne sa na to spomína ... O to viac si zaslúžia, aby sme im ako dospelí oplácali tieto spomienky drobnými radosťami. Trebárs kytičkou s odkazom a pomocou v kuchyni ♥

"54 rokov si pre mňa najlepšou mamou, 29 rokov si pre môjho muža najúžasnejšou svokrou, 25 rokov najskvelejšou babičkou a pre nás všetkých si tým najlepším, čo nás kedy na svete mohlo stretnúť! Všetko najlepšie!"

"Hoci máš vrásky veku hodné, zdravíčka Ti prajeme veľa. Krásne narodeniny, naša nádherná babička."

"Dnes je to 65 rokov od doby, keď sa v malej dedinke narodil anjel. Bola to moja maličká babička. Nezáleží na tom, či je Ti 65, alebo 100 rokov. Vieš prečo? Pretože anjeli nestarnú. Krásne narodeniny!"

"Do kalendára hľadíme a Vaše narodeniny tam vidíme. Pozdvihneme pohárik vínečka a prajeme Vám veľa zdravíčka. Krásne narodeniny, babička."

"Aj keď vonku zrovna nesvieti slniečko, všetkých rozžiariš svojím úsmevom, babička. Nech sa Ti splní všetko, o čom snívaš, pretože Ty si to zaslúžiš! Všetko najlepšie k Tvojim narodeninám."

"Si náš poklad, babička, máš tak dobré srdiečko. Aby sme Ti Tvoju dobrotu mohli oplatiť, museli by sme na to azda dva životy mať. Krásne narodeniny."

"Milá babička, ďakujem, že mi tak výborne varíš a staráš sa o to, aby som nezomrel od hladu."

"Naša drahá babička, bozkávame Ťa na líčko. Narodeniny máš raz v roku, prajeme Ti všetko naj od srdca."

"Naša milá babička, žiariš ako slniečko. Usmievaš sa večne, je nám nádherne, keď môžeme s Tebou byť, je radosť Ťa navštíviť. Máme Ťa moc a moc radi. Krásne narodeniny."

"Nemysli dnes na svoj vek, to by si sa naozaj zlakol. Mysli na to, že dnes sláviš, no, tak pozeraj, nech sa bavíš! K životnému jubileu blahoželá dedkovi celá rodina."

"Najlepšej babičke a dedkovi za stráženie. Ďakujeme za špičkový servis. Tak dobre by sa vnúčatká nemali ani v štvorhviezdičkovom hoteli!"

"Dedko, posielam kytičku, babičke ju daj a na svet sa usmievaj. Pre Teba okrem kvetov tortu máme, neboj - čoskoro Ti ju dáme. Všetko naj!"