Priania, odkazy a básničky pre súrodencov

Niekedy by sme ich najradšej zabili, ale väčšinu času ich milujeme. O kom je reč? No predsa o našich súrodencoch. Narodeniny, sviatky, maturita ... Takéto chvíle si žiadajú nielen kvetinu, ale aj trefný odkaz, v ktorom môžeme súrodencom povedať, ako moc pre nás znamenajú. Skrátka a jednoducho je tu ďalšia várka inšpirácie od našich zákazníkov. Čo píšu svojim súrodencom?

 

Želanie pre sestru

"Muža nepotrebujeme, ségra!" Keď nie je po ruke princ na bielom koni, tak prečo neposlať sestre kvety namiesto neho? Ak má vaša sestra zrovna splín, určite ju kytička pre radosť poteší:

"Princ na bielom koni už bol na ceste aj s kyticou ruží od neho, ale cesta bola dlhá, koník hladný ... No ruže vzali za svoje. Snáď  nepohŕdaš pre dnešok ružami od ségry!"

"Milá sestrička, posielam prianie, síce nie je romantické, ale je od srdca. Mám Ťa rada a zabudni na neho. Bez neho bude svet zase žiarivejší."

"Možno, že nemáme všetko, ale spolu nám nič nechýba. Ségra, neláme si s tým hlavu. Až príde ten správny a jediný, tak to spoznáš. Teraz ale nie si sama. Máš ma!"

Prianie k narodeninám pre sestru

Niekedy naši zákazníci vedia svojich súrodencov aj pekne poštekliť. Napríklad na narodeniny si radi doberajú ich vek. Kytica pre sestru od brata je tak často doplnená o veľmi smiešny želanie:

 

"Dnes je Tí presne o 15 rokov viac ako mne, ale rovnako Ťa mám rád! Všetko naj praje brácho."

"Za ten rok sa veľa nezmenilo. Stále nemáš chlapa, nadávaš na prácu a večer mi visíš na telefóne cez hodinu. Ale to vôbec nevadí, pretože aj tak si úžasná. Krásne narodeniny, Segra."

"Vždy si si na mne najviac cenila moju úprimnosť ... Si zase o rok staršia. Dobre Tí tak! Ešteže to na Tebe aspon nie je poznať. Všetko naj, sestrička."

Prianie k narodeninám pre brata

Darovať alebo posielať si kvety medzi príbuznými nie je nič neobvyklé. A tak niekedy doručujeme aj narodeninové kytice pre mužov. Aké narodeninové či iné želanie pre brata sme našli?

Osláv svoje narodeniny ako škrečok ... Spi celý deň, oslavuj celú noc a potom si zožeň niekoho, kto to po Tebe uprace! Všetko najlepšie, brácho. "

"Pokiaľ si nedospel do 30, už to nerob. Krásne narodeniny želajú ségry."

"Keď Ťa niekto naštve, tak počítaj do desať. Keď budeš pri osmičke, tak mu jednu strel - nebude to čakať! Krásny narodeninový deň prajú súrodenci."

Vtipné priania k narodeninám aj sviatku

Na záver sme vybrali niekoľko želaní pre súrodencov, ktoré určite uspejú ako na narodeniny tak na sviatky a vykúzlia úsmev na tvári rovnako ako kytice:

 

"Vieš aký je rozdiel medzi Tebou a muchotrávkou? S Tebou nie je otrava. Všetko najlepšie k narodeninám, ségra."

"Na krídlach motýlích prilieta prianie a my Tí, sestrička, prajeme šťastíčko. Veľa lásky, zdravia - veď to poznáš - navždy nás tú máš. Krásne narodeniny."

"Štyridsiatka je puberta starobe, tak na to nezabudni a ži naplno. Tak všetko naj a neboj, vyzeráš maximálne na tridsať deväť! Tvoja sestra."

"Dneska je Tvoj veľký deň, Neseď doma a bež von. Niečo pekného si želaj, veselo si užívaj. Všetko najlepšie k narodeninám našej večne mladej sestre."

"Torta sa nesie, sviečky sa zapaľujú, rukou sa trasie, všetci Ti gratulujú. A pretože Ťa radi máme, aj my sa k nim pridávame. Tvoji úžasní súrodenci."