Rozvoz kvetín chladenými vozne: Nadštandardné starostlivosť do poslednej minúty

Teplotný šok zásadným spôsobom skracuje život rezaných kvetov. Preto rozvozy online kvetinárstvo Florea.cz prebiehajú iba za pomocou našich chladených vozidiel.

Iste ste zaznamenali kytice naaranžované na chodníkoch bežných kvetinárstva v tropických teplotách i mrazoch. Takáto kvetina pri umiestnení do vázy v domácom prostredí zažíva teplotný šok a veľmi rýchlo začne uvädať. My si zakladáme na dlhej životnosti nami dodaných ružu a ďalších druhov kvetín, a preto sme aj na prevoz náležite vybavení.

Chladené vozy Florea

Nemôže sa stať, že by vám kvetina, objednaná v našom online kvetinárstva, bola dovezená iným spôsobom ako pomocou nášho chladeného vozidla. V žiadnom prípade objednávky nedeleguje na taxikára, ani ďalšie prepravné služby. A to aj za cenu toho, že sme v najviac exponovaných obdobiach, akým je napríklad Valentín, nútení objednávky obmedzovať. Kvalita je pre nás na prvom mieste.

Chladiaci priestor našich vozidiel sa prispôsobuje okolitým teplotám. Vieme, ako sú kvety háklivé na teplo, preto v lete chladíme, v zime kúrime. Naše rezané kvety sú tak v priestore, ktorý je maximálne o 15 ° C nižšia alebo vyššia, ako je teplota vonkajšia. Vďaka týmto stálym teplotám vydržia naše ruže vo váze až 3 týždne .

Teplotný šok zbytočne a fatálne skracuje život rezaných kvetov, a preto našimi špeciálnymi vozy zaisťujeme nielen dopravu k vám, ale aj dopravu od pestovateľov do Česka. Tak máme kvetiny pod kontrolou až do poslednej sekundy, kedy vám je odovzdáme. A preto môžeme s čistým svedomím zaručiť, že o ne bolo po celý čas prevoze výborne postarané. A náš kuriér vždy odovzdáva prekrásnou kyticu v plnej sile.

Chladený voz Florea.cz

Aktuálna poloha vozidiel na mape

Keď si u nás objednáte kyticu, večer pred plánovaným doručením vám pošleme informačné SMS. Tam sa dozviete nielen čas odovzdania, ale aj číslo chladeného vozňa, v ktorom sa vaše kytice nachádza. Na mape na našom webe ho môžete v reálnom čase sledovať . Ak teda na odovzdanie kytice nadväzuje nejaký ďalší premyslený plán, žiadosť o ruku, alebo napríklad len telefonát, môžete sa na to v pokoji pripraviť.

V prípadoch, kedy potrebujete doručenie na konkrétny čas, odporučíme službu Doručenie na minútu presne .

V každom prípade sa o odovzdanie kytice dozviete, a to približne do troch minút od chvíle, kedy ju vaša drahá zovrie v náručí. Len čo sa kuriér vráti do auta, všetko zaeviduje, a vám zašle potvrdzujúca SMS.

Profesionálne kuriéri

Ďalším dôvodom, prečo nikdy nedeleguje vaše objednávky na taxikára či iné sprostredkovateľa, je spôsob odovzdania. Naši kuriéri sú sympatickí profesionáli , ktorí vďaka svojim skúsenostiam dokážu prispôsobiť svoje správanie rôznym príležitostiam. Odovzdávame kytice zásnubný, smútočné, narodeninové aj rozchodová a každá takáto situácia si zaslúži citlivý prístup.

Najradšej zo všetkého ale vozíme kvetiny len tak pre radosť. To nefalšovanej nadšenie a prekvapenie obdarovaných je totiž vážne nákazlivé.

>>> Prekvapte ju (alebo jeho) a urobte radosť len tak! <<<

Doručenie kvetín Florea.cz