Rozvoz kvetín na Valentína 2019

Všetko, čo ste chceli vedieť o rozvozu kvetín na Valentína 2019 (ale báli ste sa opýtať ..)

 

Valentín sa nám blíži míľovými krokmi a u nás vo Florea to bzučí ako včelí v úľi. K Valentínovi totiž neodmysliteľne patrí kytica z lásky . Komu by sa chcelo čakať dlhú frontu v kvetinárstve a počkať, čo za raždie na neho zostane, keď si v pokoji a z pohodlia domova môže objednať krásne čerstvé kvety na našom eshope .

Trebárs svoje kvety objednať včas! Objednávky na kytice, ktoré budeme doručovať na sviatok sv. Valentína 14.2.2019 prijímame od 8.2.2019. Kapacita objednávok ale bude obmedzená, tak neváhajte!

Najdôležitejšie pre nás je, aby ste kytice na Valentína dostali včas

Aby sme všetky vaše valentínske darčeky stihli doručiť včas, rozhodli sme sa, že na Valentína 2019 budeme rozvážať len obmedzený počet objednávok. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitejšie ako hory objednaných kytíc.

Aby ste mali Valentína ešte o fúz pokojnejšiu a stopercentnú istotu, že kyticu dostanete včas a stihnete ju odovzdať, objednajte si rozvoz už o pár dní skôr. Trebárs na utorok 12.2.2019, alebo stredu 13.2.2019. Kvety pri správnej starostlivosti vydržia až 14 dní , tak sa nemusíte báť, že by kytice v deň odovzdania nebola čerstvá.

Valentínsky rozvoz pôjde ako dobre namazaný stroj

Vy na nás spoliehate a my vám za vašu dôveru ďakujeme a robíme všetko pre to, aby sme vás nesklamali. Všetko musí šliapať ako hodinky. Prijali sme desiatky brigádnikov, aby pomohli našim stálym kuriérom s rozvozom kvetín na sviatok sv. Valentína.

Kytice rozvážame po celej Českej republike, naši kuriéri za vami zájdu do najmenších dediniek a vyšliapne do najvyšších poschodí. Prekonajú zúrivé psy aj zvedavých susedov. To všetko, aby splnili úlohu a doručili kyticu v poriadku.

A pretože budú naši kuriéri na Valentína naozaj vyťažení, zákaznícka linka zahltená a expedícia vyčerpaná, bude rozvoz na tento deň spoplatnený 165, -.