Strieborná medaila ShopRoku 2020 pre Florea.cz je naša spoločná. Ďakujeme!

Celý rok sa snažíme robiť vám a vašim blízkym radosť krásnymi kyticami. A teraz ste urobili radosť vy nám. Ďakujeme za vaše ocenenie našej tvrdej práce a našej snahy, urobiť z kvetín dostupný artikel pre každého z vás.

Najväčší nákupný poradca a porovnávač cien na českom internete, Heureka.cz, každý rok vyhlasuje tie najlepšie e-shopy. A my sme šťastní, že sme sa aj vďaka vám umiestnili na druhom mieste v kategórii "darčeky a zábava".

Väzby kytica z Florea.cz

Máte radosť, máme radosť

Cena kvality na Heureka.cz sa udeľuje e-shopom, ktoré majú najlepšie hodnotenie od zákazníkov a dobré recenzie. My sme striebornú medailu získali za vašu 97% spokojnosť, čo je pre tak chúlostivý artikel, akými sú rezané kvety, doslova zázrak. Sme skutočne šťastní, že oceňujete čerstvosť našich rezaných kvetov, širokú ponuku ruží a ste spokojní aj s našimi službami.

Spokojnosť našich zákazníkov pre nás bola vždy na prvom mieste. Preto si vyberáme kvety od spoľahlivých a férových pestovateľov, dovážame a viažeme si ich sami a pre rozvoz kvetín po celej Českej republike využívame iba špeciálne chladené vozne a vlastné sympatické kuriérov .

Poďakovať by sme chceli tiež našim milým dievčatám na zákazníckej linke , ktoré neúnavne reagujú na všetky vaše otázky aj netradičné žiadosti na viazané kytice pre špeciálne príležitosti.

Neusíname na vavrínoch

Aj keď nás získané ocenenie obrovsky teší, hlavné je pre nás vaše spokojnosť. Neusínajú preto na vavrínoch a stále sa bude snažiť, nech máte z každej kvetiny a kytice z Florea.cz samú radosť. A treba to v budúcnosti viesť k ďalšiemu ocenenie 😊.

Napríklad vďaka novej funkcii Floreáře, ktorá za vás sleduje všetky dôležité udalosti. Jednoducho si vytvorte Floreář, uložte svojich blízkych, ich sviatky, narodeniny a iné dôležité dátumy a my sa postaráme o zvyšok. Päť dní vopred vám udalosť pripomenieme textovou správou, e-mailom alebo telefonicky a kyticu vám hneď ponúkneme na doručenie. 

Zdieľajte s nami našu radosť a potešte seba alebo niekoho ďalšieho treba kyticou ruží so zľavou až 25% .

Chcete vedieť, ako si naše rezané kvety užiť čo najdlhšie? Využite našu poradňu alebo sa začítajte do článkov v magazíne Florea:

>>> Vydrží ruže v púčik dlhšie? Aneb aké kvety pri nákupe vybrať <<<

>>> Ktoré ruže vydrží zo všetkých najdlhšie? <<<

>>> Prehľad: Životnosť rezaných kvetov <<<