Svadobné kytice 2020

Aké sú trendy svadobné kytice pre rok 2020? Heslom je jednoduchosť a návrat k prírode.

Trendy svadobnej kytice 2020

Tak ako v mnohých oblastiach súčasného života, aj na poli svadobných kytíc trend velí: Vráťte sa k prírode. Jej krása je jednoduchá a zároveň tak úchvatná ..

Záhradný vzhľad svadobnej kytice

Bezkonkurenčným trendom roku 2020 je záhradný vzhľad kytice. Prirodzené farby a doširoka sa roztvárajúce kvety netradičného a niekedy tiež divokejšieho vzhľadu. Prispôsobte kyticu tiež sezóne, v ktorej poviete svojej áno a využitie prvkov a farieb, ktoré sú pre ňu typické.

Svadobné kytice podčiarkuje pôvab nevesty. A tiež po nej na každej svadbe túžia partia vydajachtivých dievčat. Je preto dôležitým bodom na vašom svadobnom zozname. Ako si ale medzi všetkou nádherou vybrať to pravé? To nie je tak ťažké, ako sa zdá. Spojte svoju osobnosť a charakter celej svadby s aktuálnymi trendmi a vaša jedinečná svadobná kytica je na svete! Každoročným trendom dominujú svadobné kytice z ruží. Svoje miesto si však budujú aj kytice zo slnečníc čo by symbol letnej svadby, orchidey, tulipány alebo nevinné dievčenské margarétky. Ruže ale budú na poli svadobných kytíc vždy číslom 1.

Udržateľnosť, kvalita a neopozeraný vzhľad ruží

Nadšenie pre pestovateľské remeslo, fantázia s kreativitou a puto k prírode, o ktorú s láskou starajú. Presne to majú spoločné dve svetové záhradnícke spoločnosti Wans Roses a VIP Roses . Špecializujú sa na pestovanie sezónnych ruží v nevykurovaných skleníkoch. Aj v obrane proti škodcom stavili na silu prírody a hmyzu. Vďaka tomu je pestovanie prirodzené a tiež neutrálne, čo sa oxidu uhličitého týka. A výsledné ruže? Tie sa pýšia prémiovou kvalitou a nevšedným vzhľadom. Presvedčte sa sami a vyberte si z prémiových ruží na našom e-shope.

A ktoré ruže to sú? Z aktuálnej ponuky vyberajte Lady Lindsey , Country Lady , Kensington Gardens, Pride and Prejudice , Metamorphose , Pure Blonde , Frozen Summerhouse, Victorian Summer a Pomponella Summerhouse. Tiež od ostatných pestovateľov môžete vyberať krásne ruže, ktoré majú svadobnú tematiku priamo v názve. Napríklad romantické ruže s názvom Bright Torch .

Farba svadobnej kytice a jej väzba

Každá nevesta v myšlienkach vie, ako má jej dokonalá svadba vypadat.Túžite sa vydať ako princezná na honosnom zámku? Potom štýl šiat aj celková výzdoba bude veľmi elegantná. K takejto svadbe perfektne ladí svadobná kytica krémových či červených ruží v okrúhlej väzbe. Snívate naopak o komornejšej svadbe pod šírym nebom, pri mori, v lese? Stavte na previsnutú svadobnú kyticu jemných farieb, ktorú ponesiete ladne prehodenú cez ruku. Stačí len zavrieť oči, prejsť sa uličkou plnou svadobčanov a svoju vysnívanú kyticu uvidíte.

Trendy farby svadobných kytíc v roku 2020 idú ruka v ruke s obľúbenou rečov kvetov. Prečo to teda nevyužiť? Biele ruže a ich krémové variácie vyjadrujú úprimnosť a čistotu. Ružové až sýto červené odtiene ponúkajú nežnú, vášnivú a hlbokú lásku. Obľúbená fialová prehovorí o pokore a úcte, žltá a oranžová zase o optimizme. To nie sú zlé vyhliadky blížiaceho sa manželstva, čo vy na to?

Vybrať si tú pravú..svatobnú kyticu

Už máte vašu ideálnu a trendovú svadobnú kyticu pred očami? Ak ešte trochu tápate, nezúfajte. Naše šikovné floristky už ich uviazali spústy a rozhodne nešliapnete vedľa. Z ruží, ktoré ponúkame, vytvoria kyticu, ktorú vám bude skoro ľúto hodiť do hlúčiku slobodných dám.