Valentínske ruže nemusia byť len červené

Na sviatok sv. Valentína môžete darovať ruže celej škály farieb, tak prečo sa obmedzovať ich na tie červené?

 

Ceny červených ruží už teraz stúpli na holandskej burze do závratných výšok. Pestovatelia si šetria červené ruže na Valentína, a tým ich cenu dvíhajú. Prečo sa ale na sviatok sv. Valentína zamerať len na červené ruže? Keď na eshope Florea máme pestrý výber ruží všetkých farieb a tvarov, ktoré vás i vašu vyvolenú spoľahlivo očarí.

Darček získa na väčšej hodnote, keď k nemu pripojíte valentínske prianie od srdca. A či vás nie a nie pobozkať múza, mrknite na odkazy, básničky a priania k Valentínovi od našich zákazníkov.

Ruža je zamilovaná kvetina, nech je červená, alebo modrá

Najobľúbenejšie farby ruží zamilovaných sú ružová, biela, oranžová a fialová. Ale neexistujú žiadne hranice, môžete darovať ruže žíhané, farbené, alebo napríklad modré. Pamätajte, že najväčšiu radosť urobia ruže v takej farbe, ktorá sa páči vám, vašej milej, alebo ktorá má pre vás hlbší význam.

Konečne originálny valentínsky darček

Dostáva každý rok vaša milá na Valentína to isté? Kyticu a bonboniéru? Ale tento rok chcete zmenu? Vyriešte to šalamúnsky! V ponuke pre vás máme špeciálne ruže , ktoré vyzerajú ako čokoládové pralinky, alebo čokoládky. Ruže, ktoré svietia v tme, alebo ruže zasnežené. Pre niekoho možno gýč ako bič, ale pre ich originalitu a nápaditosť ich milujú tisíce ľudí po celom svete.

 

Váhate, aká farba ruže skutočne vyjadria vaše city? Nechajte sa inšpirovať rečov kvetov.