Vyznanie lásky žene a básničky z lásky

Niekedy nám skrátka nejde všetko povedať slovami. Preto je stále obľúbenejšie voľbou "pripnúť" odkaz ku kvetom. Ak sa chystáte ísť tiež touto cestou, máme pre Vás inšpiráciu priamo od našich zákazníkov. Tí vedia napísať takéto správy z lásky, až sa nad nimi sami rozplývame. Nechajte sa inšpirovať!

Tajné vyznanie lásky

Dodajte si trochu odvahy a povedzte to kvetinou s odkazom. Bojíte sa odmietnutia, nechajte to na niekom inom;) Výhoda rozvozu kvetín tkvie v tom, že kytice doručujú naši kuriéri a tie rozhodne žiadna žena nikdy neodmietne. Stačí len kúpiť kyticu online, napísať niečo pekné a počkať na výsledok. Ako sa s tým popasovali iní tajní ctitelia?

  • Milujem Ťa a stále Ťa budem tajne milovať až do konca života. Zostaň taká aká si - si skvelé dievča! Neznámy ctiteľ ...
  • Nemôžem nájsť správne vety a  preto Ti teraz dávam kvety. Ako by mohli za mňa povedať, že vážim si Ťa čím ďalej viac.
  • Dúfam, že Ti kvety radosť urobili, za úsmev Tvoj, je to len dar malý. Prijmi ich, prosím, miesto slov chvály, nepremýšľaj od koho sú a ani kde sa vzali. PS: Ak ma chceš kontaktovať: 723 2xx xx.

Vyznanie lásky sa nikdy neobohrajú

Rovnakú starostlivosť, akú venujeme kvetinám, aby neuvädly, musíme venovať aj našim blízkym. Ako na to v prípade žien? Pripomeňte jej raz za čas, len tak, nejakou krásnou kyticou, ako vám na nej záleží. Kyticu pošlite samozrejme s odkazom, aby celé gesto získalo ešte väčšie čaro. Bonusom potom bude, ak vyjde doručovanie kvetín na dobu, kedy bude partnerka v práci - aby kolegyne závideli!

  • 50 ruží - 50 dôvodov, prečo Ťa milujem.
  • Keď Ti hovorím, že Ťa milujem, nehovorím to zo zvyku, alebo preto, aby som ti to rozprával, ale preto, že si myslím, že Ty si to najlepšie, čo ma v živote mohlo stretnúť!
  • Pre radosť a pre to, že všetko čo som Ti hovoril som myslel vážne ...
  • Milujem Ťa ... Nie preto aká si, ale preto aký som ja, keď som s Tebou.

Krásne želania k výročiu

Kytice s odkazom k výročiu skrátka patria. Až kytica zvädne, váš milý odkaz na kartičke si partnerka iste rada nechá na pamiatku. Najobľúbenejšou kyticou k výročiu bývajú tie zo 100 ruží , ale tiež mixy ruží (napr. Červeno-biela kytice). Pokiaľ si s odkazom nebudete vedieť rady, môžete sa inšpirovať citátmi slávnych osobností alebo prianiami k výročiu našich zákazníkov :)

  • Tak už je to rok, čo spolu chodíme po meste za ruku a vyznávame si lásku. Som za Teba rád a veľmi Ťa milujem. Si to najúžasnejšie, čo som kedy mohol stretnúť. S Tebou je svet ľahší a zaujímavejšie. Milujem Ťa.
  • Milujem život, pretože mi dal Teba, milujem Teba, pretože si môj život. Si moja celoživotná láska ❤
  • naša spoločná láska mi ukázala, čo je v živote dôležité. Teraz viem, že šťastie je len polovičné, keď sa o neho nemáš s kým deliť a že smútok je dvojnásobný, keď Ti z neho nemá kto pomôcť. Milujem Ťa!
  • Láska robí z dvoch životov jeden. A s Tebou, láska, ten najkrajší. Milujem Ťa.

Tak vidíte. Už máte slušnú zásobu inšpirácie, ako vyznať lásku kamarátke, kolegyni aj partnerke. Musí to ísť hlavne od srdca a jednoducho sa toho nebáť. Možno, že si vaša vyvolená už dlhú dobu praje, aby ste sa odhodlal a vy o tom ani neviete. Tak to risknem. Držíme palce! ;)