Ženy, kvety a predsudky

Ženy a kvety k sebe od pradávna patria. Spolu im to pristane. Krásne sa dopĺňajú. O to viac je škoda, že ženy tak trochu sabotujú všemožnými predsudkami. Ženy, neodhánějte od seba kvetiny - zaslúžite si ich (nielen na narodeniny)!

Kvety a nevera nemajú nič spoločné

"Dostala si kyticu len tak? To je ti určite neverný!" Typická reakcia žien, keď muž daruje žene ruže alebo iné kvety. Možno sa vám už stalo, že vo vás mamička, kamarátka alebo sestra zasiali semienko pochybností.

Veď kto posiela kvety len tak ??? Možno ste tomu vážne aj uverila a večer podrobila svojho partnera výsluchu (namiesto toho, aby ste si dovolila užiť si darček).

Zamyslela ste sa ale niekedy nad tým, že za darovaním kvetín mohol byť naozaj len dobrý úmysel? Skrátka nie všetci muži sú rovnakí a niektorí jednoducho nie sú natvrdlý.

Naopak sú to gentlemani, ktorí skrátka mali v rodine dobrý príklad toho, ako sa má muž správať k žene alebo vás má proste len naozaj rád ... Dobrých dôvodov, prečo vám darovať kvetiny je skrátka viac, než tých zlých dôvodov.

Mohlo by vás zaujímať: Čo nám muži hovoria farbou ruží

Dostať kvety len tak? To si nezaslúžime ...

Na túto tému vzniklo už rad štúdií, ktoré sa snažili prísť na kĺb tomu, prečo majú ženy darovanie kvetov spojené s neverou alebo inými nekalými úmyslami. Pátralo sa, pátralo až sa vypátralo, že ...

Ženy neveria, že si kvety zaslúžia. Len zdravo sebavedomé ženy sa dokážu úprimne radovať z doručených kvetín, bez toho aby im v hlave nehlodal červíček pochybností. Skrátka vie, že im to pristane alebo že urobili niečo, čo si zasluhuje odmenu.

Naproti tomu ženy pochybujúci nie sú schopné vidieť dôvody, prečo by im muž posielal kvety len tak a sú zbytočne podozrivé.

A tak hovoria, že kvety rovná sa nevera, ale samy si ich tiež nekúpia, pretože podľa nich kvety má kupovať muž žene. Áno, ženy si v tomto ohľade veľmi protirečia.

Ak ženy za takým milým gestom, ako je darovanie kvetín hľadajú nejaké nekalosti a zámerne vystavujú muža lavíne otázok, koledujú si, že už nikdy žiadne kvety nedostanú.

Muža také reči od ďalšieho milého skutku odradí a kvety vám pravdepodobne kúpia už len k narodeninám alebo k výročiu. Pritom dostávať kvetiny len tak pre radosť je predsa krásna vec, alebo snáď nie?

Ženy, ak práve nemáte muža, ktorý by vám kvety kúpil, nemusí to nutne znamenať, že žiadne nedostanete. Môžete si ich nadeliť samy. NIE je to hanba. Je to rovnaké, ako keď si kupujete rúž alebo nové tričko. Skrátka kvety sú niečo, čím si môžete urobiť radosť aj vy samy.

Nevzdávajte to. Posielajte kvety, kým to nevyjde

Dámy, nepátrajte. Ak dostanete kyticu čerstvých kvetov od svojho muža len tak, verte si, že ste úžasná a že si ich zaslúžite. Ona je to totiž pravda!

Naučte sa prijímať kvety len tak ako bežnú súčasť vášho života. S kvetmi sa odfoťte, zdieľajte ich na internete, pochváľte sa.

Nech ti ostatné ženy pokojne závidia. A komentáre typu "kvietok je určite za neveru" berte len ako závistlivé reči, ktoré môžete brať s nadhľadom a úsmevom na perách.

Páni, vy sa rečami svojich žien nenechajte odradiť. Za všetkým tým podozrievaním z darovania kvetov sa skrýva len nedostatočné sebavedomie, ktoré je potrebné zvýšiť pravidelnou dávkou čerstvých kvetov .

Takže skúšajte posielať kvety znovu a znovu, kým to vaša drahá polovička nepochopí. Raz sa určite za darovanie kytica ruží dočkáte poďakovanie a úprimnej radosti namiesto otázky: "Čo si zase urobil?"