4 dokonalé červené ruže na Valentína

Ferrari, rubín, valentínka a hollywoodska hviezda. Vybrali sme pre vás štyri červené ruže, vďaka ktorým tento rok na Valentína zažiarite.

 

Darovať červené ruže na sviatok sv. Valentína sa môže zdať ako klišé, ale červené ruže podľa reči kvetov jednoducho patrí medzi spoľahlivých poslíčkov vyznania lásky. Na eshopu Florea.cz nájdete široký výber červených ruží. Od luxusných metrových ruží s kvetom veľkým ako hrnček na cappuccino, cez ruže farby diamantu, až po drobné kvietky trsových ruží .

Vybrali sme pre vás červené ruže, ktorými na deň sv. Valentína zabodujete a presvedčíte svoju milú, že práve vy ste ten pravý. Také, ktoré sú dôkazom štýlu a vkusu. Nelámte si hlavu, koľko ruží k Valentínovi poslať. Ak párny, alebo nepárny počet , to je len zastaraná povera. Obecne platí čím viac, tým lepšie.

Červená ruža Testarossa

Ferrari medzi ružami, ktoré voňajú výnimočnosťou. Majú kvety tak bohaté, že ju objímete oboma dlaňami. Vyzerajú, ako by ich príroda obliekla do červeného zamatu. Ruže Testarossa ale nie sú ľahko k mání. Pestuje je ich len jediný pestovateľ na svete, a to v obmedzenom množstve.

Červená ruža Rhodos

Prémiové červené ruže so zvlnenými okvetnými plátkami majú mohutný pevný kvet a najviac im to pristane  vo veľkolepých kyticiach. Vo svete floristiky sú ruže Rhodos považované za jedny z tých najatraktívnejších a najvyhľadávanejších ruží na sviatok sv. Valentína.

Red Eagle

Červenšia ruže už byť nemôžu. Pre svoju výraznú rubínovú farbu hrajú ruže Red Eagle prvú ligu medzi ružami. Taký klenot dokáže vypestovať iba jeden pestovateľ na svete - Ared Roses .

Freedom

Viete, ktorá červená ruža je najčastejšie obsadzovaná v romantických hollywoodskych filmoch? Je to ruža Freedom . Fotogenická, elegantné a zmyselná. Oblečená v zamatovom kabáte a s omamnou vôňou. Hotová romantika.