Arend roses - pestovateľ exkluzívnych ruží

Tradícia od roku 1976

Arend roses nie sú na holandskom trhu ruží žiadnymi nováčikmi. Vďaka tomu majú prepracované technológie a všetko vo vnútri funguje, tak ako má. Ostatné musí. Táto "továreň na ruže" je v prevádzke každý deň v roku, s výnimkou 1.januára.

Keď vojdete do tejto firmy, ste obkľúčení skleníky s niekoľkými druhmi prekrásnych ruží.

Ako to celé funguje?

V skleníkoch sa niekoľkokrát denne zberájú čerstvé ruže. V každom rade sú špeciálne koľaje, po ktorých sa pohybuje zberný vozík. Ten uľahčuje prepravu ruží z jednotlivých častí záhonu. Zberač tak ruží zreže, dá do vozíka a prepraví na začiatok radu. Tam už čaká ďalší vozík, naplnený vodou.

Vo vodnom kúpeli doputujú ruže až k baliacej linke. Tu sú starostlivo skontrolované, zabalené do zväzkov a umiestnené do vedier s vodou. Každá odroda dostane svoj špeciálny farebný, ochranný kabátik. Podľa toho spoznáte aká ruža v obale je. Takto pripravené ruže čakajú v chladiacom boxe na svoj odvoz na holandskú burzu alebo priamo k zákazníkom.

Luxusné ruže

Od Arend Roses milujeme všetky ruže . A ktoré majú radi naši zákazníci? Vedú červené ruže Red Eagle , temne červené Black Baccara a romantické duše oceňujú púdrový odtieň ruže Talea.

Nie vždy sa ale výber druhu pestovateľmi podarí. Sami Arend roses môžu rozprávať. Investovali čas i peniaze do druhov, ktoré potom neboli úspešné a ich pestovanie museli ukončiť. Je vidieť, že ani pestovateľ nemá vždy na ružiach ustlané. V testovacom centre ale nelenia a pripravujú sa na uvedenie ďalších druhov.

Tieto prémiové ruže u nás nájdete v kategórii luxusných ruží . Pokiaľ chcete veľkú kyticu alebo kombináciu viacerých zaujímavých druhov, potom zamierte rovno do kategórie luxusných kytíc .