Red Eagle - červená ruža od jediného pestovateľa na svete

 

Červené ruže sú úplnou klasikou, ale nie sú jedna ako druhá. Keď príde reč na špičkové červené ruže, potom sa ruže Red Eagle umiestňujú na pomyselných víťazných priečkach.

Bodujú zvodne červenou farbou, zmyselným tvarom kvetu a vlastnosťami, ktoré potešia nielen floristov, ktorí s ružami pracujú, ale aj obdarovaných, ktorí sa môžu tešiť z čerstvej ruže až 12 dní. A nielen to, u ruže Red Eagle vždy viete, od ktorého pestovateľa pochádza. Pestuje ju totiž iba jediný pestovateľ na svete v obmedzenom počte, holandská spoločnosť Arend Roses. Červená ruža Red Eagle

 

Prečo je červená ruža Red Eagle exkluzívna ruža?

Červené ruže Red Eagle vynikajú svojou znamenitou, dokonale červenou farbou dotýkajúcou sa tónov karmínovej. Neobyčajne konzistentné farba každého z kvetov nie je ale jedinou prednosťou ruže Red Eagle. Zdravo tmavo zelená farba listov na stonke ruže dokresľuje celkovú farebnú symfóniu klasiky menom červená ruža.

A čo kvet? Zamatovo hebký kvet sa po prvom napití a v teple začne otvárať lístok po lístku, ako by sa pokúšal o zvádzanie. Niektoré z okvetných lístkov môžu byť aj zvlnené, a iné rovné a dokonalé ako z katalógu. Dohromady vytvára zmyselný tvar presýpacích hodín, ktorý spoľahlivo pri správnej starostlivosti držia tvar až 12 dní. Stonky sú navyše bez tŕňov, takže pri manipulácii s nimi nehrozí vytečená kvapka krvi, alebo zatrhnuté očko na pančuchy.

Kytica ruží aj štýlové kvetinové aranžmá - pristane jej to všade

Červené ruže , farba srdca, sú podľa reči kvetov symbolom lásky, romantiky a vyznania. A možno aj preto sú najobľúbenejšou farbou ruže do kytice . Red Eagle ale nie sú len tak hocijaké červené ruže. Pretože sa pestujú len v obmedzenom množstve, a aj pre ich neodolateľnú krásu, to ružiam Red Eagle pristane tam, kde vynikne ich jedinečnosť. Teda v jednodruhových kyticiach, alebo doplnené o jednoduchú zeleň či dekoráciu.

Červená farba, do ktorej sú kvety ruže Red Eagle hrdo oblečené, evokuje najmä Vianoce a Valentínu, snáď preto sú na tieto sviatky karmínovo červené krásky najžiadanejšie. Do sviatočnej vianočnej nálady vás naladí aranžmán z bielych, strieborných či zlatých doplnkov a luxusné červené ruže. Naopak na Valentína sa vynímajú Red Eagle skôr v kyticiach ako v aranžmánoch. Ale stále platí, že pre červené ruže neplatia žiadne hranice, obzvlášť ak hovoríme o výnimočných červených ružiach Red Eagle, ktoré na našom eshope nájdete v kategórii luxusných ruží .

 

Keď slovo exkluzívny nie je len marketingový ťahák


Holandskí pestovatelia Arend Roses sú veľkí hráči na trhu s kvetinami. Ako sami radi spomínajú, ich skleníky sú naplnené morom ruží. Tie pestujú už od roku 1976, a že sú preslávení pre ruže najvyššej kvality, len dokazuje, že sa vydali správnym smerom. Starostlivosť o ruže neberú na ľahkú váhu, a tak svoju "továreň na ruže" zatvárajú len na jediný deň v roku, každý rok 1. januára.

Hoci patrí Arend Roses k najväčším pestovateľom, ktorí predávajú svoje ruže na kvetinovej burze v holandskom Aalsmeeru, na ružiach rozhodne nezaspali. Zakladajú si totiž na tom, že ruže z ich skleníkov musia mať vyššiu kvalitu, než sú požiadavky na burze.

Keď Arend Roses predstavovali svojho nováčika, ružu Red Eagle od pestovateľa Kordes Rosen, na veľtrhu v Maasland, urobili to sa zaslúžene veľkou pompou. Doslova prílet červenej krásky na kvetinový trh sprevádzal zvodný marketing s prekrásnymi okrídlenými modelkami držiacich v rukách kyticu žiarivo červených ruží. Originálne a citlivo pojaté promo otvorilo červeným luxusným ružiam dvere do sveta.

Ako exkluzívny pestovateľ si Arend Roses s jedinečnou červenou ružou Red Eagle® dokázali podmaniť svet pre jej výnimočné kvety dlhú trvanlivosť. A veľkú úlohu zohráva aj želanie, aby zákazníci boli hrdí na ružu tak, ako sú sami Arend Roses.

 

Červené ruže Red Eagle

  • ruže od jediného pestovateľa na svete
  • farba kvetu sýto červená až karmínová
  • tvar kvetu presýpacích hodín
  • stonka pevná a silná
  • okvetné lístky rovné, ale aj zvlnené
  • listy na stonkách zdravé, tmavo zelené
  • stonka bez tŕňov
  • šľachtiteľ Kordes Rosen
  • pestovateľ Arend Roses
  • životnosť vo váze 10 - 12 dní