David Austin Roses aneb honosné ruže do svadobnej kytice

Honosné ruže záhradného štýle s nádychom anglického grófstva - to sú David Austin Roses.

Svadobné kytice od majstra

Záhradné ruže sú trendom pre svadobné kytice v roku 2020 . Aby aj nie, keď vás ich typický vzhľad a vôňa zanesú v myšlienkach na romantickej anglickej grófstva. Tam sa prechádzate v neskorom letnom popoludní rozkvitnutou záhradou. Za ruku vás drží muž, ktorému čoskoro poviete svoje áno ..

ruze-david-austin-florea-3.jpg (176 KB)

U grófstva v anglických končinách ešte chvíľu zostaneme. Konkrétne v grófstve Shropshire žil spisovateľ David Charles Austin, významný pestovateľ záhradných ruží. Že bol naozaj majstrom svojho oboru dokazujú tiež odborné knihy, ktoré o ružiach napísal. Za svoje úspechy v pestovaní a služby záhradníctva dokonca získal niekoľko významných titulov a ocenení. Pýšil sa tiež Rádom britského impéria. Rodinnú firmu prevzal Austinův syn a vnuk. Odkaz, ktorý vybudoval, teda žije ďalej. Je to raj pre milovníkov prirodzeného a nespútaného vzhľadu divoké záhrady. Starostlivosť, ktorú pestovanie svojich ruží posledných 60 rokov svojho života venoval, môžete okúsiť v našom online kvetinárstva , kde si môžete nechať namiešať tú najkrajšiu svadobnú kyticu ruží k svadbe priamo predurčených .

Záhradný vzhľad ruží

A v čom je ten záhradné vzhľad ruží tak dokonalý, hovoríte si? Potom zavrite oči a predstavte si bohaté, široko sa roztvárajúce kvetmi, ktoré občas prekvapia vírom drobných okvetných plátkov uprostred. Farby, u ktorých žasnete nad fantáziou prírody. Vôňa, ktorá vám rozbúši srdce. Predstavte si vás, ako túto skvostnú svadobnú kyticu vo váš veľký deň nesiete.

Prirodzená svadobné kytice

..není v žiadnom prípade nudná. Ruže od David Austin Roses to dokazujú. Oslní vás úchvatnými farbami a prirodzenou vôňou. Namiešajte si vstupenku do manželstva z farieb, ktoré podľa kvetinové etikety symbolizujú lásku, silné puto, úctu a čistú dušu. A ktoré to sú? Áno, tušíte správne - sýto červená, žltá, fialová a biela. Tiež s elegantne krémovými odtieňmi nešliapnete pri tvorbe svadobné kytice nikdy vedľa.

ruze-david-austin-florea-5.jpg (178 KB)

Postupené kvitnutie

Pri prvom pohľade na čerstvú ružu David Austin sa možno trošku zľakne. Vyzerá celkom nadrobno. Behom pár dní však veľkosť kvetu značne nadobudne. Je dobré teda plánovať nákup, aby v deň svadby bol kvet úplne otvorený.

ruze-david-austin-nakvetani.jpg (170 KB)

Ruže ako umenie

Ako sám David Austin hovoril, pestovanie ruží je umenie i veda. Je to ale aj veľmi srdcová záležitosť. Srdcom preto vyberajte aj vy. Jedine tak svadobné kytice podtrhne vašu osobnosť a dá jej naplno vyniknúť.