Filmová inšpirácia: kvety a kytice

Kam má človek na tú romantiku stále chodiť? Napríklad do kina, páni (a dámy)! Práve filmy sú jedným z nekonečných zdrojov inšpirácie, ak hľadáte tipy na romantiku. Pretože sme online kvetinárstvo, zaujímajú nás vo filmoch najviac kvetiny , samozrejme. Vybrali sme pre vás pár filmov, odkiaľ môžete čerpať inšpiráciu pri výbere kytice pre Vašu milú.

Zlomené kvety

Bill Murray sa vydáva na dlhú púť, aby našiel svojho syna z anonymného listu. Pri tej príležitosti sa musí stretnúť aj s jeho piatimi potenciálnymi matkami. Hoci v tomto filme nebol Bill Murray žiadny gentleman, naopak zarytý starý mládenec, vedel čo sa sluší a patrí. A tak sa po rokoch ukázal predo dvermi svojich ex aspoň s krásnou kyticou :)

A navyše, kto by zabudol na poslednú návštevu a poslednú kyticu z ľalií a karafiátov , ktorú hlavnému hrdinovi uviazala šikovná a súcitná slečna floristka. Takáto kytica určite urobí dojem na ženy, ktoré milujú hry s rečou kvetou a v darovanej kytici od vás uvidí viac než len darček.

Pretty Woman

Nezabudnuteľná scéna, kedy Richard Gere lezie po požiarnom schodisku s kyticou ruží . Nie že by ho vzala Julia Roberts na milosť kvôli kytici, ale rozhodne by to bez nej v Pretty Woman nebolo ono. Po požiarnom schodisku, ako Richard Gere, liezť nemusíte. Ale zazvoniť pred jej dverami s ružami ? Iste sa ústa Vašej milé roztiahnu do podobnej šírky, ako ústa Julie Roberts;)

Na sv. Valentína

Tak tento film je kvetinami (a hlavne ružami ) doslova prešpikovaný. Ešte aby nie, keď sa celý točí okolo sviatku všetkých zamilovaných, a tiež okolo majiteľa kvetinárstva. Inšpiráciu si v tomto filme môžete vziať napríklad z malého chlapca, ktorý sa zamiloval do svojej pani učiteľky.

Jeho ničím nezlomitelné úsilie poslať pani učiteľke ruže je neskutočne dojemné :) A ktoré jej chcel nechať poslať? Stavil na klasiku v podobe tucta zamatovo červených ruží . Krásnych kvetov je v tomto filme ale oveľa viac. Len škoda tých kvetín a kytíc, ktoré sa kuriérovi počas konania vysypú z auta. Naši kuriéri majú najrôznejšie zážitky , ale také našťastie nie :)

Veľká ryba

Nekonečné polia narcisov vysadené zamilovaným Ewan McGregor ... Romantika ako hrom! Nezabudnuteľná scéna pri ktorej si iste nejedna žena vzdychla. Nebojte, inšpirovať sa môžete len druhom kvetu, vysadiť poľa narcisov pred cudzím domom by vám naše zákony rovnako asi nedovolili :) Veríme, že žena vášho srdca iste ocení aj kyticu narcisov, ktorých vôňa je symbolom jari a radosti.

Veľký Gatsby

Miestnosť plná nádherných orchideí rôznych farieb a veľkostí, ktoré pripravil Leonardo DiCaprio pre ženu svojho srdca? Áno, vyzerá to krásne a áno, nejedna žena nad touto scénou zostala v nemom úžase. Napriek tomu, ak vezmeme to z praktickej stránky, kto by sa s tým potom upratoval?

Predstava je v tomto ohľade možno lepšie, než realita :) Za to kytice orchideí by na zahodenie nebola. Reč kvetov o nich hovorí ako o kvetoch zrelej lásky či kvetoch symbolizujúce túžbu obmäkčiť srdce obdarovanej.