Nevybrali ste si na webe? Uviažeme kyticu podľa vášho želania

Uplynulo tridsať rokov od svadby a vy chcete prekvapiť manželku rovnakú kyticou, akú vtedy dojato niesla k oltáru? Alebo má vaša mamička slabosť pre nevšedné kombinácie farieb ak narodeninám by ju potešila kytica presne v jej štýle? Stačí povedať, vo

15 000 návrhov, 200 dostupných variantov

Za dobu existencie Florea.cz navrhli naše floristka už viac ako 15 000 rôznych kytíc. Na webe väčšinou zobrazujeme sto až dvesto variantov, ktoré je možné z aktuálne dostupných kvetov uviazať . Máme totiž dokonalý prehľad o sklade a ponúkame skutočne len to, čo môžeme dodať. Neprihodí sa vám teda ako u našej konkurencie, že by nakoniec kytice nebola k mání alebo ste miesto ruží dostali náhradou karafiáty.

Floristka viaže kyticu na želanie

Čo ale, keď chcete niečo špeciálne?

Možno máte presnú predstavu, ktoré druhy kvetov majú v kytici byť. Alebo potrebujete kombinácii modrej, oranžovej a ružovej. Pri takto špecifického zadania sa môže ľahko stať, že v našej ponuke nič podobné nenájdete. Buď nás taká kombinácia nikdy nenapadla a alebo by nebola dostatočne dopytované ostatnými zákazníkmi. To ale neznamená, že ju pre vás nevieme zabezpečiť. Viažeme totiž aj kytice na želanie.

Vy si prajete, my viažeme

Objednať kyticu na želanie je u nás ľahké. Stačí napísať e-mail, vyplniť kontaktný formulár alebo ideálne zavolať našej floristce. Určite jej pomôže, ak prezradíte, aká farba by mala v kytici prevládať, ktoré druhy kvetov preferujete a aký je cenový limit.

Potom sa kvetinárka pustí do práce a vďaka skúsenostiam bude mať čoskoro kyticu pripravenú tak, ako ste si ju zadali. Uviazaním pre ňu ale práca nekončí. Výsledok vyfotí a pošle vám ho na schválenie. Máte tak dokonalý prehľad o svojej objednávke, nečaká vás žiadne nemilé prekvapenie. Keď sa kytice páči, je zákazka pripravená na cestu.

Ak máte nejaké pripomienky, nebojte sa ich dať najavo, floristka podľa nich väzbu upraví. Dokonca sa nemusíte báť kyticu odmietnuť! Vo Florea si spokojnosť zákazníkov rozmaznávajú, a tak považujeme za správne vám vyjsť maximálne v ústrety. Aranžérka pre vás jednoducho pripraví kyticu novú. O pôvodne uviazanú kyticu mať starosť nemusíte. Keďže je profesionálne uviazaná z prvotriedne čerstvých kvetov, ponúkneme ju v niektorej z našich facebookových aukcií , aby urobila radosť niekomu inému. Vy sa tak môžete sústrediť len na tú svoju vysnívanú.

Floristka viaže gerbery

Za malý príplatok veľký efekt

Získať kyticu, ktorá dokonale vystihne vaše požiadavky, nepríde nijako draho. K zákazkovým väzbám pripočítavame príplatok 15%. Ten pokryje aj čas, kedy floristka telefonuje, fotí hotovú kyticu a posiela vám ju na schválenie. Získavate tak f otografii po uviazaní, našu nadštandardnú službu . Vďaka ktorej presne viete, ako kytice vyzerá, a máte istotu, že svojou výnimočnosťou naozaj nadchne.

Tak neváhajte, získať naprosto jedinečnú kombináciu kvetov je s Florea.cz jednoduché. Všetky podrobnosti nájdete na špeciálnej stránke, ktorá sa našim kyticiam na zákazku venuje.